Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SZJG kérdése:
Fiúk mit mondtok szex közben a lányoknak?
Figyelt kérdés
Szoktatok közben mondani valamit? Mit?2015. szept. 6. 14:58
2/16 anonim válasza:
"Úgy-úgy, jól csináljátok! Te nyalogasd körbe-körbe a heréimet, te pedig szopd jó erősen a farkamat! Ahw! Isteni!"
3/16 RRR válasza:
elég mélyen-erősen-gyorsan nyallak?:DDDD
6/16 anonim válasza:
Lánytól függ! Volt akivel hallgattunk, olt akivel mocskos szavakat mondtunk egymásnak, és volt akivel egészen másról (időjárásról, politikól, a szomszéd kutyájáról, stb.) beszélgettünk lökdösődés közben. F.
7/16 Igen, én vagyok! :) válasza:
"Ez kellett neked te kuhrva?"
8/16 anonim válasza:
A nevét szoktam mondani :-) imádja
23/F
9/16 anonim válasza:
Istenien szűk és nedves a punciiiiiiiid, miközben eldurranok benne. :D
10/16 anonim válasza:
mindjárt visszaviszlek a parkba ,naa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!