Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyanokat kérdezek, akik kapcsolatban vannak épp. Nálatok, hogy megy az elélvezés?
Nekünk elég összevissza. Van amikor egyikünk megy el, van olyan is, amikor ő nem megy el és van olyan is , amikor én. De olyan is van, hogy mindketten kifáradunk idő előtt. De ez nem zavaró, mert később folytatjuk.
Szóval nincs gond, jól vagyunk, csak kicsit szokatlannak tűnik a nagy könyvben megírtakhoz képest. És kíváncsi lettem nálatok mennyire szabályos ez, hogy egy szex 1-1 orgazmus, vagy hogy van?
hát én van hogy 3-4x is elmegyek közben, de párom is legalább 2x. előszőr orálnál aztán szexnél.
24/N -- 38/F
Nálunk is hasonloképp és nem egyszerre!
Ha én elélvezek esetleg oralisan kielegít van ugy hogy nem szeretné ha utana kinyaljam !Fordítva is igy megy !
Az esetek 99%-ban 2-1 a barátnőmnek. Orálisan minden alkalommal kielégítem egyszer, utána pedig szintén a kedvenc póza jön (tetszik, hogy irányít), miután elélvezett megyek át én dominánsba.:)
38F--23N
Orálnál változó, először ő utána én vagy fordítva.
Szexnél először én és szinte közvetlenül utána ő (vagy egyszerre)
27N 34F
Mi az, hogy hol az egyik, hol a másik nem élvez el?
Basszus, senkit nem hagyunk ott csak úgy felizgult állapotban!
Nálunk a barátom mindig "előre enged" és ha már tudja h elélveztem akkor élvez el ő is.
Ha ez esetleg vmilyen oknál fogva nem jön össze akkor sem hagyjuk h egymást orgazmus nélkül.
L
Sajnos nalunk csak o megy el, en nem tudok. :(
18/L
Orál nincs, szexnél egyszerre élvezés.
46f 42n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!