Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőm még egyszer sem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm még egyszer sem tudott elmenni általam. Velem van a baj?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel már nagyon régóta vagyunk együtt, régóta szexelünk is, és mind ketten nagyon élvezzük, szeretjük ezeket az együttléteket,de ő még sosem tudott elmenni. A hosszabb előjátékra is hagyunk mindig időt, de eddig az sem segített. Van még rá esély, hogy elmehet általam, vagy ha eddig nem ment el már nem is fog? Tippeket, tanácsokat szívesen fogadok.

2019. nov. 2. 13:15
 1/9 anonim ***** válasza:
nem, nincs rá esély.
2019. nov. 2. 13:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Valamelyikőtök simogatja a csiklóját szex közben? Nagyon sok lány/nő csak úgy tud elélvezni, sima dugástól pedig nem.
2019. nov. 2. 13:34
 3/9 A kérdező kommentje:
Szex közben nem, csak előtte.
2019. nov. 2. 13:37
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor próbáljátok ki úgy. Nekem is az a tapasztalatom és másoktól is azt hallom, hogy ez a leggyakoribb, ha egy nő így tud elélvezni.
2019. nov. 2. 13:39
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként így közben szoktatok kommunikálni, hogy mit élvez? mi tetszik neki? stb. Mert ha nem akkor az is lehet próbléma.
2019. nov. 2. 13:42
 6/9 A kérdező kommentje:
Kérdezni nem szoktam, általában látszik rajta mit szeret, mi tetszik neki. Kérdeznem is kéne?
2019. nov. 2. 14:26
 7/9 anonim ***** válasza:

Kevés nő tud csiklóizgatás nélkül elmenni.

Fejleszd a nyalási technikáid is

2019. nov. 2. 14:27
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem felvágni akarok vele vagy ilyesmi, távol legyen tőlem, de szerintem abban elég jó vagyok, ezt ő is mondja.
2019. nov. 2. 15:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha tényleg jó lennél, elélvezne. Amúgy meg kommunikáció kommunikáció kommunikáció.... Kérdezd mit szeret hogyan merre, beszéljétek!!! Senki sem gondolatolvasó, az kevés hogy látod rajta mit élvez..
2019. nov. 2. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!