Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kiderülne, hogy a lány nem tud elmenni szex csak orál (csikló izgazós) uton inkább keresnétek mást?
Őszintén várom a vélemenyeteket. Engem bánt, hogy én nem tudok szexeléstől elmenni:( se ujjazástól.
De csikló izgatástól óriásit tudok élvezni.
Fiúk van akinek ilyen lánnyal van tartós kapcsolata? El tudjátok így fogadni őt? Ha cserébe ő nagyon tud szeretni és kedves,visszafogott, mások elmondása alapján csinos, sportos, szép.
Köszi a válaszokat:)
Privit nem kérek! Csak ide írjatok!
Nem keresnék mást.
Egyébként meg a csiklót szex közben is lehet izgatni.
Kihívás elfogadva :D
Viccet félretéve a lényeg az lenne, hogy nekem is meg neki is élvezetes legyen a szex. Szóval ha mindent megkapok ami nekem jó akkor legyen bármi is amit a csaj szeret és amitől el tud menni azt én is szívesen megadnám neki.
A nők többsége csak a csikló izgatásával tud eljutni a csúcsra, rengeteg ilyen partnerem volt. Sokkal többet számított az, hogy egyébként jó volt velük az együttlét és a személyiségük. Nem az számít milyen úton, hanem úgymond az "eredmény".
Ha valaki csak ezért "dobni" akar az van olyan önző kis pötch hogy csak azt nézi ő mit akar a szexben, s nem azt mit szeretne, hogy jó a másiknak - ergo nem veszítesz vele semmit, örülj neki ha megszabadulsz tőle.
8 -as hát ez nem így van attól hogy hátulról behatolsz stb attól még nem fog elmenni aki nem tud
Én 17 éve vagyok a feleségemmel és nagyon kevés alkalommal tudott elmenni a sex től ettől még nem volt kevésbé rossz a sex stb
Ezt mi úgy oldjuk meg hogy kölcsönös orállal kezdjük addig amíg el nem megy a feleségem hatalmasat tud élvezni a nyalástól sőt nagyon sokszor rövid időn belől másodszor is elélvez max3-5 perc
Csak ez után megy a pun.. ba a sex
Mi így fogadtuk el egymást soha nem volt ebből probléma és ez sem a férfi méretétől vagy a póz tól nem függ
Van aki el tud élvezni sex től van aki nem
Fiatal vagy még, ne generálj felesleges problémát! Örülj, hogy van orgazmusod, ha még azon agyalsz, hogy az miért nem hüvelyi és jaj mit gondol a pasi, hogy csak csiklón keresztül tudsz elélvezni, még az örömet és élvezetet is megölöd a szexben. Az én tapasztalatom, hogy senkit sem zavar, hogy "csak" csiklón keresztül élvezek, de ha bárki is szóvá tenné, egy percig sem érezném emiatt kevesebbnek magam, az az ő szegénységi bizonyítványa lenne.
Ne agyalj butaságokon, mert ezután jön majd az "oké, hogy kielégítem a párom orálisan, de nem megy le a torkomba a farka/vagy nem tudom lenyelni a spermát, stb, meg fogja ezt unni majd és mást keres??!!".
36n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!