Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rossz kapcsolatban élö férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz kapcsolatban élö férfiak, mennyire nehéz szeretöt találni magatoknak?

Figyelt kérdés
Kort is irjatok.
2019. nov. 2. 19:43
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem lehetetlen. Ha neten ismerkedik az ember, a távolság a legnagyobb akadály.

30/f

2019. nov. 2. 19:47
 2/8 anonim ***** válasza:
20%
Nagyon. Mivel diszkréten kellene megoldani és vagyok annyira jóképű és intelligens, hogy megválogatom kivel fekszem össze, eléggé szűk a kalap amiből lehet válogatni.
2019. nov. 2. 19:47
 3/8 anonim ***** válasza:
54%

Szeretőt találni bárki tud.. sok mindent láttam már, még a legápolatlanabb,rusnyább csávónak is beakad egy csinos széparcú csaj!

Tehát nem nehéz szeretőt találni,pláne a mai világban!

A kérdés inkább az; attól,hogy rissz a kapcsolat, mennyire érzed azt,hogy szerető kell?

Én is voltam már a kapcsolatom végén minden nélkülözött,meg levegőnek nézett valami.. de a szakításom után sem voltam képes más nőre szexuálisan néznem sokáig.

2019. nov. 2. 19:54
 4/8 anonim ***** válasza:
41%
Nem élek rossz kapcsolatban, azért ostoba nem vagyok, viszont több szeretőm is van és nem töltődni járunk egymáshoz hanem szeretni. Felesleges lenne egy lehuzó nő kapcsolatra melléjük, viszont egy normális hosszúra az jólenne, főleg ha nyitott is hármasra vagy párosra mondjuk.
2019. nov. 2. 19:55
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem vészes 😊

26F

2019. nov. 2. 19:57
 6/8 Barnabas333 ***** válasza:
Nagyon nehéz, mivel nem vagyok jóképű. 6év alatt egy volt, ő viszont olyan jó nő volt, hogy minden férfi megfordult utána. Ő azt nézte mit tudok neki adni szerencsére... 42f
2019. nov. 2. 23:08
 7/8 anonim ***** válasza:

Figyelj!

Van egy mondás!

Ha már életedben volt egy nővel párkapcsolatod,akkor nem lehetsz rusnya!

Az a jó nő szerintem bottal sem piszkált volna meg ha nem tetszettél volna neki valamilyen szinten!

2019. nov. 2. 23:18
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem roma kapcsolat,de mivel keresek mást is ezt nem hiszik el.

Egyébként elég nehéz, de nem lehetetlen.

2019. nov. 2. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!