Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit lehet az ellen tenni, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet az ellen tenni, ha szinte minden nőre rágerjedek?

Figyelt kérdés
Ha nem öreg vagy kövér, akkor mindig a szexről fantáziálok vele kapcsolatban. Ha utcára kimegyek, végem van... És ez már kurv.ára zavaró! Gátolja a normális elmeműködést, nem tudok gondolkodni se... 28F

2019. nov. 5. 14:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szedj női hormont
2019. nov. 5. 14:06
 2/11 kisördög1 ***** válasza:
66%
Semmit, ez normális
2019. nov. 5. 14:09
 3/11 anonim ***** válasza:
Maszturbálj többet.
 4/11 anonim ***** válasza:
Ne nézz rájuk.
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Dugj meg mindenkit aki engedi. De jelezve hogy te csak ezt akarod, akkor már senki se sérül.

Éld meg amit akarsz és kiderül mi az amit tényleg szeretsz.

2019. nov. 5. 14:11
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
1 es voltam csak viccből mondtam
2019. nov. 5. 14:11
 7/11 anonim ***** válasza:
28%
Semmit, örülj neki, hogy egészséges a libidód és kívánod a nőket :) Leginkább azt tedd, hogy "szerezz" egy párkapcsolatot ahol megélheted nap mint nap az erotikát, akkor majd nem fogsz minden nőt kívánni.
2019. nov. 5. 14:18
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Szexuális jóllakatlanság.
2019. nov. 5. 14:21
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyan, mintha azt kérdezted volna, hogy mit tegyek, ha mindig szomjas vagyok? Hát igyál!!
2019. nov. 5. 14:37
 10/11 anonim ***** válasza:

"Leginkább azt tedd, hogy "szerezz" egy párkapcsolatot ahol megélheted nap mint nap az erotikát, akkor majd nem fogsz minden nőt kívánni." (#7)

Kérdező, ne legyenek kétségeid. Hiába jössz össze valakivel, továbbra is nagyon fogod kívánni az összes többi nőt. Ha szerelmes vagy a párodba és a szex is jó vele, akkor valamivel kevésbé, mint most, de még akkor is sokkal erősebben, mint amit az átlagember a párkapcsolatban élők részéről normálisnak tart. Én is ilyen vagyok - az agyam programozásából, úgy tűnik, kifelejtődött a monogámia funkció.

2019. nov. 5. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!