Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet az ellen tenni, ha szinte minden nőre rágerjedek?
Figyelt kérdés
Ha nem öreg vagy kövér, akkor mindig a szexről fantáziálok vele kapcsolatban. Ha utcára kimegyek, végem van... És ez már kurv.ára zavaró! Gátolja a normális elmeműködést, nem tudok gondolkodni se... 28F2019. nov. 5. 14:05
5/11 anonim válasza:
Dugj meg mindenkit aki engedi. De jelezve hogy te csak ezt akarod, akkor már senki se sérül.
Éld meg amit akarsz és kiderül mi az amit tényleg szeretsz.
6/11 anonim válasza:
1 es voltam csak viccből mondtam
7/11 anonim válasza:
Semmit, örülj neki, hogy egészséges a libidód és kívánod a nőket :) Leginkább azt tedd, hogy "szerezz" egy párkapcsolatot ahol megélheted nap mint nap az erotikát, akkor majd nem fogsz minden nőt kívánni.
9/11 anonim válasza:
Ez olyan, mintha azt kérdezted volna, hogy mit tegyek, ha mindig szomjas vagyok? Hát igyál!!
10/11 anonim válasza:
"Leginkább azt tedd, hogy "szerezz" egy párkapcsolatot ahol megélheted nap mint nap az erotikát, akkor majd nem fogsz minden nőt kívánni." (#7)
Kérdező, ne legyenek kétségeid. Hiába jössz össze valakivel, továbbra is nagyon fogod kívánni az összes többi nőt. Ha szerelmes vagy a párodba és a szex is jó vele, akkor valamivel kevésbé, mint most, de még akkor is sokkal erősebben, mint amit az átlagember a párkapcsolatban élők részéről normálisnak tart. Én is ilyen vagyok - az agyam programozásából, úgy tűnik, kifelejtődött a monogámia funkció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!