Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak, ha nem olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha nem olyan intelligens a lány, mint én?

Figyelt kérdés
Valahogy a szex sem megy annyira egy butácska nővel 😕 Nem tudom, miért van ez, de jobb lenne, ha nem lennék ilyen finnyás. Azt se szeretem, ha túl sokat kell magyarázni a nőnek, mert nem fogja fel elsőre, amit mondok. Ha nem lenne ennyi eszem, biztos boldogabb lennék...😔

2019. nov. 5. 10:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
80%

randizz részegen, szexelj beszívva

feltéve ha nem kapcsolatot keresel csak kalandot

2019. nov. 5. 10:56
 12/17 anonim ***** válasza:
85%

Bocs, de a válaszok nagyrésze használhatatlan. A magas IQ-jú emberek is hoznak rossz döntéseket, tesznek fel hülye kérdéseket, stb. Az élet dolgaihoz sokféle készség kell, ne kelljen már magyarázni.

A kérdezőnek: Én éreztem már így.

Nem a tiszta intelligencia az egyetlen emberi érték és az egyetlen dolog, ami miatt bele lehet szeretni a másikba. Tarts önvizsgálatot. Lehet, hogy neked is kell egy kis alázat, hogy valóban olyan pro vagy-e, illetve hogy mit tanulhatsz a másiktól. Nekem rá kellett jönnöm, hogy sokszor SENKI, pl. a nálam intelligensebb kollégáim sem fogják fel elsőre, amit mondani akarok. Másrészt, IQ ide vagy oda, emberi helyzeteket gyakran borzasztó nehézkesen fogom fel. Vagy pl. az érzelmeimet elég nehezen fejezem ki, élem meg. Szerintem ilyen embernél nagyon sokat gazdagít az életen, ha a párja ezekben erős.

Ha úgy érzed, szomjazik mellette az elméd: sok különféle tevékenység jelenthet szellemi kihívást, és attól még, hogy egyik-másik nem nagy élmény vele, találhattok olyanokat, ami mindkettőtöknek kielégítő.

Másrészt, ha hiányoznak otthonról a nagypolitikai vagy atomfizikai beszélgetések, azt teljesen elfogadott a kapcsolaton kívül pótolni (ellentétben azzal, ha pl. a szexben hiányzik valami...).

Tökéletes partner nincs. Mindenkinél van olyan dolog, amit inkább csak elfogadsz, mintsem rajongsz érte. Neked kell látnod, mennyire jó ez így neked. Ha pl. fárasztónak érzed vele beszélgetni, vagy nagyon különböző és érthetetlen a másik beállítottsága, az hosszú távon nem lesz jó.

2019. nov. 5. 11:00
 13/17 anonim ***** válasza:
95%
Én megértelek, jó lehet kicsit "kihívóan" fogalmaztál, de olyan partner lenne jó akivel kiegészítitek egymást, aki viszont érzelmileg intelligens és nem a mosolyával szeretne elcsábítani hanem az eszével a lelkével is. Próbáld meg felfelé húzni a lányt, ha vevő rá akkor talán javulhat a viszony.
2019. nov. 5. 11:21
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Palacsintát, mert azt szeretem.
2019. nov. 5. 11:58
 15/17 anonim ***** válasza:
38%
Van némi paradoxon az egészben, hogyha intelligens vagy, akkor eleve nem fogsz magad mellé buta nőt választani, mert az intelligenciád által hamar kiismered, felismered, nem??
2019. nov. 5. 12:13
 16/17 anonim ***** válasza:
Egy buta ember társasága lehangoló akár férfi, akár nő. Mindazonáltal már megbocsáss, ahogy az előttem szólók is mondták, egy igazán intelligens emberhez hozzátartozik a szerénység tulajdonsága is, az hogy nem néz le másokat, nincs elszállva magától és hogy tud kommunikálni másokkal.
2019. nov. 5. 12:56
 17/17 anonim ***** válasza:
#16 Egy intelligens ember nem néz le senkit. Mindenkinek vannak alapvető elvárásai a másikkal szemben. Attól mert hogy valaki intelligens,nem kell mindenkit eltűrnie maga körül. Hiszen ő is emberből van. Akkor ezek szerint azokat is el kell fogadnia akik csak kihasználják? Ez de hülyesség. Ahogy előttem is mondták nem működne egy ilyen kapcsolat.
2019. nov. 5. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!