Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha nem olyan intelligens a lány, mint én?
Figyelt kérdés
Valahogy a szex sem megy annyira egy butácska nővel 😕 Nem tudom, miért van ez, de jobb lenne, ha nem lennék ilyen finnyás. Azt se szeretem, ha túl sokat kell magyarázni a nőnek, mert nem fogja fel elsőre, amit mondok. Ha nem lenne ennyi eszem, biztos boldogabb lennék...😔2019. nov. 5. 10:11
1/17 anonim válasza:
Ha intelligens lennél akkor nem jönnél össze butácska nővel. Az ellentétek nem vonzák egymást.
2/17 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy te olyan okos vagy mindenben? Tudok én is olyat kérdezni tőled, amiről fogalmad sincs!
3/17 anonim válasza:
Neked sem lehet sok eszed ha tőlünk kérsz tanácsot. Tudod jól, hogy nem lesz okosabb.
4/17 anonim válasza:
Jól leírták az előzők, buta emberrel nem kezd intelligens.
5/17 anonim válasza:
Ha olyan intelligens lennél, mint gondolod, akkor nem néznél le másokat, továbbá pontosan tisztába lennél az adott nő korlátozott képességeivel és kezdettől nem lenne túlzó elvárásod a butácska nővel szemben. Másrészt akár milyen buta nővel is voltam, dugni mind tudott és elsőre felfogták a rövid utasításokat.
6/17 A kérdező kommentje:
Tudni kell rólam, hogy én nagyon könnyen elcsábítható vagyok. Már attól elolvadok, ha egy pultoslány rám mosolyog. (Nem vagyok ronda, hanem bőven átlag feletti külső alapján.) Csak hát, ha kiderül, hogy a nő nincs a szintemen, akkor minden női varázslat elillan. 10-ből 9 nő sajnos kevés hozzám... 😕
2019. nov. 5. 10:30
7/17 anonim válasza:
egy intelligens ember nem kérdezne ilyen hülyeséget mint te
8/17 anonim válasza:
Hidd el egy bizonyos rétegnek te is segg hülye lennél. Mindenkinél van szebb, okosabb. Ezért lenézni valakit csúnya dolog, lefeküdni meg nem kötelező.
9/17 anonim válasza:
Mr.tökéletes, de azért itt kér tanácsot... Nyugodj meg tesó,a legtöbb csaj sokkal okosabb nálad,hiába van több iskolád. Nekik hatalmuk van a bugyiban.
10/17 anonim válasza:
Használj máskor kevesebb szmájlít és akkor hihetőbb a sztori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!