Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a nagy undor a saláta punci irányába?
Sajnos igen!
Számomra a babanuni a gyönyörű és nem az amikor mindenféle hús,bőrdarab fodrozódik.
Nem vagyunk egyformák kinek mi tetszik.
F/42
Számomra nem esztétikus látványra és emiatt taszít.
Volt rá alkalmam még a szex előtt megtudni hogy sajnos ilyen van a nőnek és inkább kiléptem a kapcsolatból.
Ebben nincs semmi , nem kell megsértődni pont olyan mikor egy nő bizonyos férfi méret miatt visszautasít.
Az rendben van? Nem csúnya dolog.
Bocsánat,hogy nem állok be az álnokok sorába,de én őszinte vagyok.
F
És akinek ennyire nem jön be a saláta, hogy konkrétan undorítónak tartja, annak hány nője volt?:D Csak mert azért a klasszik baba, ami tényleg sehol sem lóg ki, tapasztalataim szerint elég ritka, pláne a vékony nőknél.
Leginkább dundibb/kövér lányoknál látom, akiknek húsos a nagyajkuk, meg az öreg néniknél, akiknek már az ösztrogénhiánytól sorvad az egész.
Itt végignéztem a 10 falat, hát...szerintem jóval kevesebb olyan van rajta, ahol nem lóg ki semmi:D
Hát elképzelem milyen minőség lehet az, aki veled szóba áll:D Nincs azzal probléma, ha valakinek vannak preferenciái, sőt, azzal sem, ha nem akarsz olyannal szexelni, aki nem tetszik, én sem tenném.
De így beszélni más emberekről olyan tulajdonság kapcsán, amiről nem is tehet. Hát elég hányinger, az biztos.
26.
Te most azért vagy felháborodva mert nőket illetnek negatív megjegyzések?
Akkor is ekkora vehemenciával védelmeznél pasikat mikor a nők összefogva tesznek megjegyzést pár férfi méretéről legyen az kicsi avagy nagy?
Mert ők sem tehetnek róla hogy így születtek.
Csak most épp a nők vannak terítéken.
26.
Elképzelheted milyen minőség volt mert nincs rám írva,hogy undorodok a salátától.
Csupán ennyi.
És akkor mégegyszer, minőség számít nem a mennyiség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!