Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi ez a nagy undor a saláta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a nagy undor a saláta punci irányába?

Figyelt kérdés
Sajnos vagy nem sajnos nekem is olyan van, de hogy egyre többen mondják, milyen undorító... Tényleg ennyire taszító a férfiak szemében?
2019. nov. 3. 13:32
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
41%
Nekem a popsim is salata, es akkor mi van?
2019. nov. 3. 15:21
 22/30 anonim ***** válasza:
27%
#22, láthatóan vannak olyan nők, akiknek nem ment, te is így kerültél ide...
2019. nov. 3. 15:34
 23/30 anonim ***** válasza:
24%

Sajnos igen!

Számomra a babanuni a gyönyörű és nem az amikor mindenféle hús,bőrdarab fodrozódik.

Nem vagyunk egyformák kinek mi tetszik.

F/42

2019. nov. 3. 16:46
 24/30 anonim ***** válasza:
17%

Számomra nem esztétikus látványra és emiatt taszít.

Volt rá alkalmam még a szex előtt megtudni hogy sajnos ilyen van a nőnek és inkább kiléptem a kapcsolatból.

Ebben nincs semmi , nem kell megsértődni pont olyan mikor egy nő bizonyos férfi méret miatt visszautasít.

Az rendben van? Nem csúnya dolog.

Bocsánat,hogy nem állok be az álnokok sorába,de én őszinte vagyok.

F

2019. nov. 3. 16:54
 25/30 anonim ***** válasza:
40%

És akinek ennyire nem jön be a saláta, hogy konkrétan undorítónak tartja, annak hány nője volt?:D Csak mert azért a klasszik baba, ami tényleg sehol sem lóg ki, tapasztalataim szerint elég ritka, pláne a vékony nőknél.

Leginkább dundibb/kövér lányoknál látom, akiknek húsos a nagyajkuk, meg az öreg néniknél, akiknek már az ösztrogénhiánytól sorvad az egész.

[link]

Itt végignéztem a 10 falat, hát...szerintem jóval kevesebb olyan van rajta, ahol nem lóg ki semmi:D

2019. nov. 3. 17:49
 26/30 anonim ***** válasza:
48%

Hát elképzelem milyen minőség lehet az, aki veled szóba áll:D Nincs azzal probléma, ha valakinek vannak preferenciái, sőt, azzal sem, ha nem akarsz olyannal szexelni, aki nem tetszik, én sem tenném.

De így beszélni más emberekről olyan tulajdonság kapcsán, amiről nem is tehet. Hát elég hányinger, az biztos.

2019. nov. 3. 18:26
 27/30 anonim ***** válasza:
48%

26.

Te most azért vagy felháborodva mert nőket illetnek negatív megjegyzések?

Akkor is ekkora vehemenciával védelmeznél pasikat mikor a nők összefogva tesznek megjegyzést pár férfi méretéről legyen az kicsi avagy nagy?

Mert ők sem tehetnek róla hogy így születtek.

Csak most épp a nők vannak terítéken.

2019. nov. 3. 19:07
 28/30 anonim ***** válasza:
Nem azért, mert kifejezetten a nőket. Akkor is ugyanígy felháborodom, ha a férfiakat szidnak alpári módon olyan dolog miatt, amiről kevéssé tehetnek. Szerintem önmagában azzal sincsen gond, ha valakinek nem elég a 14 centis farok, mert neki a 20 centis jön be, de attól nem kell porig alázni a másikat meg litániát írni arról, hogy mennyire gáz, ha valakinek csak 14 centisre sikerült.
2019. nov. 3. 19:10
 29/30 anonim ***** válasza:
8%

26.

Elképzelheted milyen minőség volt mert nincs rám írva,hogy undorodok a salátától.

Csupán ennyi.

És akkor mégegyszer, minőség számít nem a mennyiség...

2019. nov. 3. 19:10
 30/30 anonim ***** válasza:
Ne csüggedj emiatt, vannak férfiak, akik szeretik a salátás puncit. Engem ver az Isten, lefeküdtem már pár lánnyal, de csak egy volt salátás...én pedig imádom a salátás puncit, de egyszerűen elkerülnek engem. Mindig vagy babapuncis csajom volt vagy amolyan átlagos kinézetű ott lent. Akinek salátás volt, imádtam. Gyönyörű látvány volt, minden alkalommal úgy kinyaltam, hogy a fellegekben járt a lány. Imádtam a kisajkakkal játszadozni.
2020. jan. 15. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!