Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Férfiakat ez valóban nem zavarja? Taszítja?
Vannak dolgok,helyzetek,amik a férfiaktól fel sem veszünk.(Pl.:gázok,erős illatú széklet,hónalj szőr,borosta mindenütt,horkolás,nyáladzás,bőrhibák.. stb.)
Na,de fordítva nem undorodtok meg,ha egy szép,csinos,ápolt, nő mondjuk; pukizik,akár álmában... folyik a nyála,horkol,nem borotválkozik minden nap (hónalj,láb,intim terület),bőrhibái lesznek,menstruál,néha- mondjuk sport után- megizzad és kis izzadtság szaga is van... stb.
Egy egészséges, fiatal nő (aki ráadásul még tetszik is nekem) nem izzad büdöset. Ha működik a kémia, akkor izzadtan is szexisnek érzem :P
Persze nem úgy, hogy már 3 napja bujkál a kukákban, mert az már nem izzadság, hanem rohadás szag.
Enni kell, szarni meg muszáj. Az eleve nem kellemes, de nem zavar. TUdomásul veszem. A többi pedig annyira bagatel, hogy nem is reagálok rá. 30F
Értelem és érettség kérdése.
Aki azt szeretné hinni, hogy a nők nem szellentenek, sőt, székletük sincs, és olyan paranormális a hőháztartásuk, hogy 40 fokban is egyetlen izzadtságcsepp nélkül futják le a félmaratont, az egész egyszerűen éretlen, és tudatlan.
Az illemhely azért van általában a lakás egy félreeső helyén, mert a széklet az büdös. Akár férfi, akár nő produkálta. Ennek biológiai okai vannak. Mint ahogy az izzadtságnak is. A szervezetnek gondoskodnia kell a hűtéséről, akár férfi, akár nő az illető. Ebből kéne párkapcsolati problémát csinálni? Komolyan?
Kamasz koromban azt mondtam volna, hogy zavar, meg fujj...
8 év házasság után, csak nevetek az ilyen kérdéseken... A felsoroltak összessége teljesen természetes testi reakciók, hát ez van...
Es még így is dobhat különös helyzeteket a sors...
Pl volt egy autóbalesete, 4 héten at en pelenkáztam mert és cseréltem a katéteres zacskót...
Szerinted zavar, ha "pukizik" vagy "megizzad"?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!