Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak miért nem borotválják...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak miért nem borotválják hátul is?

Figyelt kérdés

Egyszerű kérdés a férfiak többsége miért nem szörtelenít hátul? (lyuk,farpofák)

Mi nők mindent megteszünk, hogy ne legyen sehol ször ti meg lehuzzátok a honaljatok meg a nemiszervnél.

Aztán ennyi, a bozontos lábról nem beszélve azt is pl a volt párom hajvágóval trimmelte, meg a mellkason kis ször oké de nagy bozont szerintem nem.

Igen ez ízlés kérdése, de alap higénia lenne szerintem, hogy a lyuknál ne legyen bozont..

Sok férfi válasza erre,,azért nem borotválom hául mert nem vagyok bu$i" Szerintem ezt csak primitiv ember mondja, mi köze a kettőnek egymáshoz?

Vélemények? Indokold meg miért nem nyirod le hátul.

2019. okt. 23. 11:43
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
73%
én szoktam borotválni, sokkal jobb úgy
2019. okt. 23. 11:45
 2/22 anonim ***** válasza:
93%
Imádom a kulcsszavakat 😂
2019. okt. 23. 11:46
 3/22 anonim ***** válasza:
75%
Én szerencsére nem vagyok nagyon szoros. De szedem hátul is.
2019. okt. 23. 11:46
 4/22 A kérdező kommentje:

Tegnap be dobtam ezt a témát meloban, legtöbb férfi kollega menekült.

Föleg ezek a lenyalt hajú ,,hetero" fiúk.

Aki igazi férfi az megmondta a farnkot ,,lusta vagyok és igazad van lenyirom".

2019. okt. 23. 11:53
 5/22 anonim ***** válasza:
85%
Sokan borotválják, csak a férfi szőrtelenítés elég véleménymegosztó, emiatt mi nyiltan nem igazán beszélünk erről. Vannak akik búzisnak tartják és beszólnának, így kerüljük a témát. Én szoktam és máshol is rövidre nyírom, lábon is, de engem is ért már emiatt kritika, viccesen persze. F.
2019. okt. 23. 12:04
 6/22 anonim ***** válasza:
79%

Több oka is lehet... az egyik, hogy a férfiak egy része sehol sem borotválja, a másik a hetero férfiak nem számítanak úgymond hátulról jövő "támadásra", a lábszár borotválása meg... na azt tényleg b...zisnak fogja mindenki tartani, nem akarnak ugyebár harisnyát felvenni.

S jól látod, ízlések és pofonok, neked ilyen az ízlésed és pont - aki ennek megfelel olyan pasival ismerkedj, de a többire meg nem kell úgymond ráerőltetni.

2019. okt. 23. 12:11
 7/22 anonim ***** válasza:
39%

Nem nyírom a lyuknál, mert se szexuális funkciója, se vágykeltő hatása nincs. A nőnek semmi köze hozzá, ne matasson ott, ne is nézzen oda. Viszont a szeméremszőrzetet, a combtő környékét nyírom, zacskót borotválom. Legyen elég ennyi.

Értve vagyok, mucuska?

2019. okt. 23. 12:14
 8/22 anonim ***** válasza:
79%
Nőként írok, engem nem zavar ha szőrös a pasi hátul, annak ellenére hogy az orál rutin része hogy ott is kinyalom. Persze jobban szeretem ha csupasz, de az az alap hogy fürdés után nyúlok hozzá hátul, tehát ha van szőr ha nem, egyszerűen nem lehet nem higiénikus.
2019. okt. 23. 12:15
 9/22 A kérdező kommentje:
#7 Legyél tisztelet tudóbb, bezzeg ha a nő nem borotválja le a lábát akkor már fúj mi?! Annak sincs szerepe csak ha fétises vagy.
2019. okt. 23. 12:24
 10/22 anonim ***** válasza:
89%

Én leborotválok mindent, szerintem sem szép látvány!

24/f

2019. okt. 23. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!