Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak miért nem borotválják hátul is?
Egyszerű kérdés a férfiak többsége miért nem szörtelenít hátul? (lyuk,farpofák)
Mi nők mindent megteszünk, hogy ne legyen sehol ször ti meg lehuzzátok a honaljatok meg a nemiszervnél.
Aztán ennyi, a bozontos lábról nem beszélve azt is pl a volt párom hajvágóval trimmelte, meg a mellkason kis ször oké de nagy bozont szerintem nem.
Igen ez ízlés kérdése, de alap higénia lenne szerintem, hogy a lyuknál ne legyen bozont..
Sok férfi válasza erre,,azért nem borotválom hául mert nem vagyok bu$i" Szerintem ezt csak primitiv ember mondja, mi köze a kettőnek egymáshoz?
Vélemények? Indokold meg miért nem nyirod le hátul.
12-es
Higiénia esetleg? Tudod amikor a barna maci kijön akkor dzsungelben letapadnak maradványok belőle.
13-aska:
Nem attól lesz tiszta ott, hogy nincs szőr. A seggtörlés mesterségét már gyerekkorban megtanulja az ember, az okosabbak maguktól is rájönnek.
Kikérem magamnak, másfél havonta járok kozmetikushoz gyantáztatni mindenhol, intim részen és feneken is.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!