Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi ez a nagy undor a saláta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a nagy undor a saláta punci irányába?

Figyelt kérdés
Sajnos vagy nem sajnos nekem is olyan van, de hogy egyre többen mondják, milyen undorító... Tényleg ennyire taszító a férfiak szemében?
2019. nov. 3. 13:32
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
53%

Voltál már pasival? Mondta egy is, hogy bocs, de ez ronda? Gondolom nem. Akkor?

Nekem is olyan, csomó komplexusom volt miatta, de aztán mikor egy pasim se rugdosott ki az agyából és nem szakított az első szex/nyálas utan, akkor rajottem, hogy felesleges ezen parázni. Ha szeret, akkor szeretni fogja azt is.

2019. nov. 3. 13:51
 12/30 anonim ***** válasza:
10%

Csak babapunci.

A salatapuncis not, egyszer megkefelem aztan dobom mint egy retkes rongyot.

Nalam ez igy megy, bocsi

22/F

2019. nov. 3. 14:01
 13/30 anonim ***** válasza:
65%
#12 lehánynálak...
2019. nov. 3. 14:02
 14/30 anonim ***** válasza:
70%

Fix, hogy te még nem jutottál nő közelébe, azért vagy ilyen kis pokróc és próbálsz gyűlölködni a női nemre :D

2019. nov. 3. 14:16
 15/30 anonim ***** válasza:
11%

A saláta punci a szétb.aszott pinát jelenti. Nem tud becsületes férfi másra gondolni, minthogy előtte már végigment a nőn a fél város.

Fuj, saláta punci, fuj...🤮🤮🤮

2019. nov. 3. 14:23
 16/30 anonim ***** válasza:
85%
Nézd a jó oldalát. A puncid megkímél egy csomó idióta fiúkától.
2019. nov. 3. 14:23
 17/30 anonim ***** válasza:
83%
#15: tévedés, ez genetika. Pont mint nálatok, ha például valamerre görbül.
2019. nov. 3. 14:24
 18/30 anonim ***** válasza:
78%
Szégyen, hogy milyen k_rvaostoba "férfiak" élnek a földön :D.. Komolyan az ilyeneket egy lakatlan szigetre kéne vetni, vagy kilőni a holdra.
2019. nov. 3. 14:33
 19/30 anonim ***** válasza:
46%
Nekem is salata van
2019. nov. 3. 14:41
 20/30 anonim ***** válasza:
51%

Szó nincs arról, hogy undorító, ez butaság.

Csak van szép meg szebb... Péniszből is van ami kevésbé esztétikus meg van ami igen. Ez azonban egyéni ízlés kérdése.

Soha nem mondanék a barátnőmnek olyan, hogy azért nem vagyok hajlandó kinyalni mert ilyen. Nem feltétlen 100%-ig minden procikája tetszik a másiknak, de attól még ugyan úgy szerethető, szeretgethető.

29F

2019. nov. 3. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!