Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeklettartasi problemaim lettek az analis jatekoktol, mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Elore leszogeznem: a kerdes nem kitalacio es teljesen komoly. Szeretek analisan is maszturbalni es sajnos ez visszautott. Nem gyakran csinaltam: 2 havonta 1x kb. Viszont elgyengultek a zaroizmok es nem marad bent teljesen aminek bent kene maradnia. Konkretan olyan, mintha csak felig torolnem ki a fenekem nagy wc utan. Teljesen tehat meg nem engedett el a zaroizmom de elvan gyengulve es kellemetlen tunetei vannak. Mit tehetnek? 21/N ja es lehetoleg itt valaszoljatok legyszi (privatba csak olyan irjon aki a probleman akar segiteni es nem mas szandeka van)2019. nov. 3. 01:06
1/6 anonim válasza:
Szerintem erre is van valami ‘torna’ az izmok erositesere. Probalj utananezni. Termeszetesen felejtsd el az analt azt mondom h nagyon hosszu idore. Ritkan csinaltad de megis ennyire erzekeny vagy a dologra akkor ez hosszabb tavon nagy bajokat okozhat. Emberfuggo kinek mennyi okoz gondot de te ugy latszik erzekeny vagy erre.
2/6 anonim válasza:
Bocsi, de ez azért nem teljesen életszerű.
Tényleg okozhat gondot az anális együttlét, de kéthavonta egy anális masztitól ez eléggé esélytelen. Kivéve, ha mondjuk marharépával csinálod. ;)
Egyébként meg: orvos.
3/6 A kérdező kommentje:
Volt idoszak amikor surubben csinaltam es durvabban. De ez nalam evekkel ezelott lecsengett es most mar csak ritkan tertem vissza ra. Kb fel eve kezdodott a baj, akkor csak minimalis volt a problema de a legutobbi maszti ota sajnos rossz a szitu. Koszi az eddigi valaszokat. Eletszerunek meg ennel mar nem lehet elerszerubb, mivel megtortent velem. Valoszinuleg en erzekenyebb vagyok az ilyesmire ahogy az elso is irta.
2019. nov. 3. 01:21
4/6 anonim válasza:
Akkor várj! És többet NE csináld! Valószínűleg még regenerálódhatnak azok az izmok idővel.
Esetleg tényleg felkereshetnél egy orvost, mégiscsak többet ért hozzá, mint itt pár önjelölt "szakértő". ;)
5/6 anonim válasza:
Nem ettől van, egyébként meg proktológia, valószínűleg inkább belső aranyér.
6/6 anonim válasza:
21 évesen az análtól ez kizárt. Főleg, hogy ritkán is csinálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!