Számítógépes játékoktól más is álmodik mérhetetlen baromságokat?
Már nem tudom hanyadszorra álmodok hatalmas, romos kastélyokról, tele kísértetekkel, ahová vagy egy pincerendszeren keresztül jutok be, vagy egy hétköznapi utcáról, a vége mindennek az, hogy ott vagyok abban a kastélyban. Romos, ködös.
Ez még tetézve van avval is, hogy már a 684732-ik házat nézzük meg, melyikbe költözzünk.
Már lefekvés előtt nem iszom vagy 6 órával, mert fix, éjszaka kikötök abban a szaros kastélyban.
Igen persze álmodhatsz.
Mikor 6 éves voltam a Harry Potterrel játszottam és abban volt a zöld köpenyes bácsi akitől ott is nagyon megijedtem. Álmomban mindig megjelent és valamilyen módon lekéselt. Mindig felriadtam ezután, izzadtam, remegtem és pl ha szíven szúrt, a szívemnél kipirosodott a bőr. 1hónapig minden éjjel ezt álmodtam, ugyanaz volt a sztori. Vége fele hozzászoktam és már odamentem hozzá hogy öljön meg ami nagyon fájdalmas volt. Pszichiáter segített, leggyakrabban apukám műhelyéből jött ki, még mindig este félek odamenni.
Mostanában bármivel játszok nem álmodok róla.
:)
Pedig nincs is játék, amiben kastély lenne, így visszagondolva. :(
TV-t, filmeket sem szoktam nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!