Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mitől lehet irdatlan nagy...

Mitől lehet irdatlan nagy baromságokat álmodni?

Figyelt kérdés

Ezen a héten, hatalmas ökörségeket álmodtam. De úgy, hogy minden egyes felébredés és visszaalvás után mást, ami után mindig úgy keltem fel, hogy oké, mára elég az alvásból. Mint amikor egy nagyon fárasztó sorozatot nézel.

Van ennek valami fizikai oka? Éhség, szomjúság, stressz az életben stb.? Vagy szimplán csak beteg az agyam? :D

(Fogalmam sincs melyik topicba kellett volna írnom...)

2017. máj. 5. 11:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha jól tudom, ezotéria -> álom kategóriába van a helye. Ne aggódj, úgyis hamar besorolják.

Nem ittál almalevet? Attól elvileg realisztkusabbat lehet álmodni.

2017. máj. 5. 11:52
 2/6 anonim ***** válasza:

Ezen én is szoktam gondolkozni,hogy hogy lehet ilyan fa szságokat összeálmodni. Teljesen valószerűtlen logikátlan, a valósághoz semmi köze nincs.

Pl ma egy hegedülő 3 méter magas rendőrrel álmodtam akinek kivolt a hasa. Wtf?!??

Engem is érdekelne hogy ilyenkor mit flessel az agyunk van e erre valami magyarázat mert én nem tudom se stresszhez se ételhez semmihez kötni.

2017. máj. 5. 12:15
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem ittam almalevet.

Nekem ma ellopták a bojleremet, felgyulladt anyukám háza, egy laborban kezeltek mint valami kísérleti egeret, ahonnan később megszöktem, majd virágokat szedtem egy temetőből... nagy vonalakban :D És ez mind egy éjszaka alatt :D

2017. máj. 5. 12:43
 4/6 thoomas26 ***** válasza:
100%

Az álmok többsége a mindenkori lelki állapotodnak a pillanatképei, a vágyaid, a félelmeid, a traumáid és a különböző érzelmeid törnek ilyenkor, akár szimbolikus formában is, a felszínre, hogy így feloldódva a lelked megnyugodjon. Az álmok ebből gyúródnak össze, legtöbbször a jelenlegi élethelyzeteidből vannak a képek, a díszletek, de felhasználhatja a tudat alattid teljes emléktárát is. Mivel a lelki folyamataidat nem csak konkrétan, hanem szimbolikusan is megjelenítheti az álmod, ráadásul olyanból is meríthet, amire már tudatosan nem is emlékszel, könnyen lehet az álom maga, nagyon zavaros, kesze-kusza. Azonban jelentése mindegyiknek van, s saját magad még arra is rájöhetsz esetenként, hogy miért úgy jelenítette meg, ahogy.

Természetesen az álmokat lehet "vadítani" azzal, ha vagy lelkileg vagy testileg túlterhelt vagy. Tehát ha túl fáradt vagy fizikailag vagy szellemileg, vagy ha túletted magad, stb.

De összefoglalva, az álmok mindig a benned éppen zajló lelki dolgokat hozzák a felszínre és a díszleteket illetően széles kínálatból válogathatnak a tudat alattiból. Minden azon múlik, hogy azokat az érzelmeidet, melyeket megmutatni kívánják, mit tartanak a tudatalattidból hozzá kapcsolhatónak. És ami lényeges még, hogy minden bizonnyal, minél nyugodtabb lelki állapotban vagy, annál harmonikusabb, rendezettebb álmod lesz, minél felkavartabb helyzetben vagy, annál kuszább.

2017. máj. 5. 14:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Fokhagymás kolbász az eszköz, amit keresel.
2017. máj. 5. 23:53
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem eszközt, hanem okot kerestem, és nem ettem fokhagymás kolbászt :D

4-es köszi, mindent leírtál amire kíváncsi voltam, és eléggé hiteles is a jelenlegi helyzetemben.

2017. máj. 6. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!