Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szub lánykét miért nehéz jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szub lánykét miért nehéz jó dom-ot találni?

Figyelt kérdés

Szub lányként keresnék magamnak dom férfi partnert, azonban valamiért mondhatni nincsenek. Volt akivel személyes találkozóra is sor került, azonban kb én voltam az aki a találkozó alkalmával irányított.

Miért ilyen nehéz domot, vagy akár csak az ágyban domináns férfit találni?

Lányok ti hol találtok magatoknak ilyen típusú partnert?

Üdvözlettel: egy elkeseredett sub.

2019. nov. 1. 20:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

KUSS! Még egy ilyen kérdés és megkorbácsollak!!!

:D

2019. nov. 1. 21:15
 12/15 anonim ***** válasza:
64%

Hol keresel párt? Szoktad mondani az igényeid?

Nekem minden exem domináns volt ágyban és azon kívül is. Én eleve így kezdtem, elmondtam minden igényem, valaki mondta hogy nem megy, de szinte mindig találtam magamnak megfelelő pasit.

Lehet rossz helyen keresel vagy nem teljesen adod át magad a férfinak vagy lehet hirtelen később mondod az igényeid és ez meglepheti a férfiakat😅

2019. nov. 1. 21:40
 13/15 anonim ***** válasza:
83%
Ez egy jo kerdes, en se tudom miert nem talalok normalis domot. Ugyanabban a helyzetben vagyok mint te..
2019. nov. 2. 00:04
 14/15 anonim ***** válasza:
50%

Egyébként a szub férfiak is elvárják, hogy kincsként kezeljék őket.

Mennyit rinyálnak napközben, hogy biztos azon töri a domina a fejét, hogy este mi legyen velük, hogy kínozzák őket, milyen lesz a jutalmuk.. csak magukkal vannak ők is elfoglalva. Azt meg kikérik maguknak, hogyha egy domina átpasszolná őket egy másik úrnőnek, azt akarják ők is, mint a szub lányok, hogy a másik fontos, privát, kincset érő, nélkülözhetetlen és megbecsült játékszerei legyenek.

És ez így teljesen rendjén van, minden szub és minden dom fontos akar lenni, ez alap emberi igény!

2019. nov. 2. 07:27
 15/15 mikeXxX ***** válasza:
16%
Biztos azért mert ronda vagy 😝!
2019. nov. 2. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!