Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szub lánykét miért nehéz jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szub lánykét miért nehéz jó dom-ot találni?

Figyelt kérdés

Szub lányként keresnék magamnak dom férfi partnert, azonban valamiért mondhatni nincsenek. Volt akivel személyes találkozóra is sor került, azonban kb én voltam az aki a találkozó alkalmával irányított.

Miért ilyen nehéz domot, vagy akár csak az ágyban domináns férfit találni?

Lányok ti hol találtok magatoknak ilyen típusú partnert?

Üdvözlettel: egy elkeseredett sub.

2019. nov. 1. 20:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
63%
Hány éves vagy?
2019. nov. 1. 20:37
 2/15 anonim ***** válasza:
74%
Mert ilyen nincs. Ksmu vagy.
2019. nov. 1. 20:40
 3/15 anonim ***** válasza:
63%

Ez a kérdés komoly?

Hacsak nem fiúcskákkal kezdesz az ágybeli domináns viselkedés nem kellene, hogy probléma legyen.

2019. nov. 1. 20:42
 4/15 anonim ***** válasza:
63%
Attól is függ mit szeretnél. Olyan férfit, aki a szexen kívül a mindennapi életben is uralkodik feletted vagy olyat akivel egyenlőek vagytok, normális kapcsolatban éltek és csak szex közben vagy alárendelt. Szerintem az előbbi eset nem túl egészséges, főleg ha később családot is alapítanátok.
2019. nov. 1. 20:46
 5/15 anonim ***** válasza:
74%

Elkeseredett szubmisszív.. hogyne:)

Az a baj, hogy szubként királylányok akartok lenni, apuci pici lányai, akiket mindenért cserébe jól meg is raknak, na de csak úgy ahogy nekik jó és az ő szabályaik alapján. ez inkább ddlg.

Kompromisszumot kell kötni, bizalmi kapcsolat nélkül ez lutri játék.

Ismerek néhány nőt, van közülük egy, aki bátor már már vakmerő is, mégis ő tud legjobban kiteljesedni, na ő szubmisszív.. a többi csak a bejáratnál morfondírozik, ezért sosem lesznek maradéktalanul elégedettek..

Ahhoz, hogy valóban élvezni tudd, el kell adni a lelkedet az ördögnek, ez már csak ilyen, le kell mondanod a kontrollról és sebezhetővé kell válnod, erre való a bizalom, ha viszont képtelen vagy vakon bízni (racionalitásból, vagy félelemből) akkor a franc megette az egészet. Kockáztatni kell, nem akaratoskodni.. ez egy ilyen műfaj. A szub sokszor nyel és türtőzteti magát, mert jó kislány, 10ből, 3 dolgot utálni fogsz, 6 dolgot élvezni, egy pedig a mennybe repít.

2019. nov. 1. 20:48
 6/15 anonim ***** válasza:
72%
2x már talaltam ezen az oldalon jo domokat :)
2019. nov. 1. 20:52
 7/15 anonim ***** válasza:
63%
Milyen domot? Szexben? Szexen kívül?
2019. nov. 1. 20:54
 8/15 anonim ***** válasza:
63%
Nekem nem volt nehéz egyáltalán
2019. nov. 1. 21:06
 9/15 anonim ***** válasza:
72%

El ne hidd az 5ös dolgát, hogy vállalj be pár rossz dolgot, hogy jót is kapj.. Az vállal be mindent, akinek az tetszik, hogy mindenben más dönt helyette. Ha te 15 dologból csak 10nél engeded át a döntést, az is teljesen rendben van, ettől ugyanúgy szubmisszív vagy, csak mások a határaid.

Sokfajta domináns van, fogsz olyat találni, akire vágysz, csak nehéz. Mintha szerelmet keresnél.

Egyébként nekem az jött be, hogy kinél van kémia. Akinél van, annál elsőre van, érzem abból, ahogy velem beszél, látom, ahogy mozog, bejön az illata, ha külsőre nem is teljesen, viselkedésre vonzó számomra.

Figyelj a belső radarra, hogy mit vált ki belőled.

Ha 10 perc után nem tudod megadni magad neki, akkor később sem fog menni.

Szerintem egyébként nekem a lassabb mozgású, megfontoltságot, nyugodtságot árasztó, lassabban beszélő domináns férfiak a kedvenceim, de imádom az idegesebb, pattogósabb típust is, csak ők olyan kiszámíthatatlanok és hosszú távon így nehéz.

2019. nov. 1. 21:10
 10/15 anonim ***** válasza:
28%

5-ös vagyok, és egyvalami lemaradt!

Az igazi BDSM-hez nem elég az, ami egy átlag férfihez általában elégnek bizonyul. Szóval nem elég, hogy puncid van és az sem elég ha szép vagy. Fejben is rendben kell legyél az egot amit a mérhetetlen mennyiségű szinte alanyi jogon járó férfi felajánlkozás megnöveszt, el kell engedni. Nem vagy értékesebb mint egy férfi, nem várhatod el, hogy a férfi loholjon utánad, hogy a tenyerén hordozzon, a bizalom alapja az őszinteség és az egyenlőség.

Tudom, ez sok nőnek nem tetszik, de valójában a követelőzés és a mérhetetlen ego megöl mindent.

2019. nov. 1. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!