Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnek diszkre szexpartnert talalni?
Teljesen ellaposodott otthon minden. De ettol fuggetlen szeretjuk egymast de ez a szexnelkuliseg kezelhetetlen.
Merre lehet diszkre szexpartnert talalni es itt enm fizetos nokre gondolok, hanem normalis nokre.
Nincs gond a kulsommel, nem a luzer vagyok hanem a diszkrecio erdekel elosorban.
nem gondolkoztál még azon, hogy megmentsd a kapcsolatodat?
Nekem az a bajom, hogy aki még az otthonival sem tudja kialakítani, akkor miért akar másikat?
Mint amikor az első gyerekeddel sem tudsz mit kezdeni, teljesen elhanyagolod, de már álmodozol a kistestvérről
1) normalis no nem fog leallni hazas faszival
2) de, te egy luzer vagy mert benne vagy egy szar kapcsolatban ki tudja milyen hulye indokkal, eled a szanalmas kis boldogtalan eleted es gerinctelen fereg modjara probalsz valami pinat szerezni magadnak itt gyk-n pedig gondolom nem 20 eves vagy
Gratulalok az eletedhez es a hulladek szemelyisegedhez. Anyadek buszkek lehetnek rad
Szerintem ne bántsátok! Lehettek még ti is olyan helyzetben, hogy például csak a gyerek, vagy anyagiak miatt nem tudtok kilépni olyan könnyen egy kapcsolatból.
Aki elvált az biztos tudja miről beszélek! Milyen az amikor alig látod a gyereked aki az életed része volt,ott voltál a születésénél stb.. . Utána meg hazamegy az ember az üres lakásba. Sok férfi van akinek a gyereke azért fontosabb, mint, hogy azért dobja el, mert szabadon szeretne szexelni.
Engem itt talalt meg egy hazas faszi, elég diszkret voltam.
De 1000 masik helyen is lehet. Tinder, Badoo, Viszony.hu, eloben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!