Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
kell hozzá kitartás és energia...
42/F
Nehéz! Szerintem egy jó szexpartnernél fontos az intelligencia és tudja, hogy miről is szól ez, azaz érett is legyen hozzá. A nők nagy része ráadásul ha ilyenre teszel utalást vagy próbálkozol, akkor egyből trógernek tart mégha benne is lenne. Nagyon nehéz megtalálni a normális partner az ilyen kapcsolatra. Általában ez "véletlen beszélgetés" vagy szituáció hozza ki legtöbbször, nem pedig a "keresgélés".
Nekem volt, a diszkréció maximumom volt és bár már nem tart a dolog biztos, hogy az életben meg nem tudja senki bármi is less ezután. Ez is fontos egy ilyennél. 34/F
"Ha egy barátnőt vagy feleséget tudnék találni aki jó szexpartner, az lenne a legjobb. :)"
Szerintem is az a legjobb 😁
Tapasztalatom szerint, minel magasabb az egzisztencia szintje egy nőnek, anál inkább haklik a dologra... Ugye egy szegény csaj egy férfiban részben az anyagi biztonságot is keresi, ettől nem pénzéhes valaki, ez nemes egyszerűséggel biológia... A legerősebb hím kell...
Nade ha egy nőnek eleve megvan az egzisztenciája, amit már nem tudsz tovább fokozni, ott már csak a szex kell... Vagy valami nagyon jót kell tudj nyújts, ha állandóra meg akar tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!