Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Unalmas a barátnőm az ágyban....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Unalmas a barátnőm az ágyban. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Kicsit husibb forma de nem kövér viszont ez pont elég ahhoz hogy ne bírja szusszal, és én se vagyok fáradhatatlan. Emiatt nehezen tudok elmenni mert (tudom hogy ez csúnyán hangzik) de olyan mint a bot. Orál nem játszik nála és hiába próbálunk beszélni róla képtelen változni. Emiatt már többször is elgondolkodtam a szakításon mert azért nekem is vannak igényeim.

2019. okt. 31. 11:43
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Nyílván, de nála az a legnagyobb probléma hogy emiatt nem bírja szusszal. Rengeteget tanul és dolgozik így valóban nincs ideje edzeni, meg nem a testalkatával van baj. Nekem így is tetszik. Egyszerűen nagyon hamar elfárad.

2019. okt. 31. 12:44
 12/12 anonim ***** válasza:
2019. nov. 1. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!