Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Unalmas a barátnőm az ágyban. Mit tehetek?
Figyelt kérdés
Kicsit husibb forma de nem kövér viszont ez pont elég ahhoz hogy ne bírja szusszal, és én se vagyok fáradhatatlan. Emiatt nehezen tudok elmenni mert (tudom hogy ez csúnyán hangzik) de olyan mint a bot. Orál nem játszik nála és hiába próbálunk beszélni róla képtelen változni. Emiatt már többször is elgondolkodtam a szakításon mert azért nekem is vannak igényeim.2019. okt. 31. 11:43
1/12 anonim válasza:
Cseréld le mint a fáradtolajat...
2/12 anonim válasza:
Ehhez semmi köze a testalkatnak.
3/12 anonim válasza:
Ha már beszéltél vele erről és nem akart változtatni akkor nem is fog soha. Szakits!
4/12 anonim válasza:
Két dolognak van itt az ideje:
1) Kicsit magadba szállni és visszavenni az "arcból".
2) Szakítanotok, nem passzoltok össze szexuálisan ez van, feleslegesen raboljátok egymás idejét.
5/12 anonim válasza:
Nekem jó lenne egy ilyen nő. Cseréld le, legyen szingli. Pesti? Írnék neki.
6/12 A kérdező kommentje:
Kérlek magyarázd el hogy milyen arcból kellene visszavenni. Tényeket írtam túlzások nélkül. Szedd már össze magad ember.
2019. okt. 31. 12:16
7/12 A kérdező kommentje:
A szakítással annyi az egyetlen baj hogy egyébként szeretem, de a szex nem akar működni. Az lenne a legtutibb ha lenne valami megoldás. A szakítás csak a legvégső megoldás lenne.
2019. okt. 31. 12:18
8/12 anonim válasza:
a beszéd sokszor nem elég, tettek kellenek, neked kell lépni, motiválni, valami újat belevinni a kapcsolatba
9/12 A kérdező kommentje:
Mint például?
2019. okt. 31. 12:40
10/12 anonim válasza:
Pedig ennek szakítás lesz a vége... az egyetlen dolog, amit tehetsz, hogy próbálsz beszélni vele és elmondani h téged ez zavar. De látom, ez már megtörtént, így sajnos előbb utóbb szakítás lesz ebből. Amúgy annak hogy vki milyen testalkatú, semmi köze ehhez. Egy vékony lány is lehet olyan mint a bot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!