Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nagyon unalmas, hogy úgy...

Nagyon unalmas, hogy úgy izzadok, mint egy ló, tehetek ellene valamit?

Figyelt kérdés
Már, ha a napon megyek 5 percig, sétálva, nem sietve, akkor is leizzadok, és tiszta folt lesz a pólóm, és muszáj takargatnom a táskámmal, vagy a pulcsimmal, amitől mégjobban izzadok.. Hihetetlen, tesiórának végén is, senkiről nem folyik a víz, csak rólam, senkinek sincs tócsa a hátán, csak nekem. 2 kör futás után már le vagyok főve.. Nem azért mert rossz az állóképességem. Sőt, napiszinten sportolok, és ott is ez a helyzet. Elegem van belőle.. Lehet tenni valamit ellene?
2014. máj. 23. 19:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Kevésbé fűszeresen kell táplálkozni. Egyébként sokan vannak így vele, mondjuk nem olyan durván, de én is izzadós vagyok. Találni kell egy jó golyós dezodort vagy stiftet. Meg vannak direkt gyógykészítmények is izzadás ellen, bár nem ismerem a hatékonyságukat. Meg lehet, hogy némileg a stressz is okozhatja nálad, próbálj meg egy kicsit felszabadultabb lenni. Gondolom még tini vagy, később némileg csökkenni fog az izzadás, legalább is nálam így volt. Azért kellett hozzá 8-10 év.
2014. máj. 23. 19:38
 2/4 A kérdező kommentje:

Már általánosban 1. osztályban is emlékszem, hogy ugyan ez volt. Most 18 vagyok..

Dezodorral sokat nem érek, ha a hátam magában kiizzad egy egész testnyi adagot. Nem vagyok stresszes annyira manapság. Igaz, sok fűszert eszek, de az miért okozná? Az a szárított zöldség, amit ugynaúgy megeszek nyersen..

2014. máj. 23. 22:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem emlékszem egyszer valahol olvastam, hogy ha valaki nagyon fűszeresen étkezik, akkor attól jobban izzadhat.
2014. máj. 23. 23:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Muszáj úgy ennem. Kondizom, diétázom, és a csirkerizset nem tudom letolni só-bors nélkül..
2014. máj. 23. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!