Mit csináljak? Olyan unalmas az életem hogy már 3 éve csak a gép előtt punnyadok és mindig nagyon unatkozok. Kimenni nem szoktam csak iskolába szoktam elmenni.
Nincsenek barátaid? Ha vannak, akkor menjetek el moziba, étterembe, a plázába, és hülyüljetek egy kicsit. Ha nincs, akkor gondolom vannak osztálytársaid, beszélgess egy szimpatikus fiúval/lánnyal és hívd el pl. egy cukrászdába, és hívd meg egy sütire. Közben készítesz vele egy képet, és érdekesebb lesz az adatlapod.
Hamarosan itt a nyár, a szünetek, a kiruccanás. Utazz el valahova azokkal, akiket csak szeretnél magaddal vinni! Amerikában lefotózkodhattok a Szabadság-szoborral, Görögországban gyönyörű maradványai vannak híres épületeknek és még sorolhatnám.
Ha nem szeretnél külföldre menni, akkor egy hétvégére is beszervezhetsz egy kirándulást a barátokkal. Menjetek kempingezni, ott sütögettek a tűz fölött, és különböző patakokhoz és hegyekhez mehettek el. Körbejárhatjátok a szép fővárosunkat, Budapestet is. Elmehettek múzeumokba, mert vannak tényleg érdekesek is, a "múzeum" szóról ne rögtön az unalom jusson az eszedbe! Írtok egy képeslapot és megőrzöd emlékbe.
A Balaton nincs olyan messze, melegebb szünetekben kérjetek meg valakit, hogy vigyen el titeket, és kezdődhet is a szórakozás. Ha hideg a víz, az sem baj. Ott is vannak király éttermek, a legjobb halászlékkel.
Ha kell még valami, írj újra kommentet ide!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!