Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban férfiak válasza érdekelne, de nők is írhatnak!?
Szóval. A szitu a következő. Anno a pærommal egy szinten volt a szexuális igényünk, heti 4-5 alkalommal simàn együttvoltunk.
Kb.egy éve ez lecsökkent heti 2 max.3 alkalomra. Én már bevetettem mindernt, kezdeményeztem, hozzàbújtam, felcsigázom stb,akkor is ez van, fáradt ,inkább alszik.
Mitől lehet? Megcsalni nem csal meg, kérdeztem fantáziãl e ? Állítólag nem.
Igen, van olyan, hogy rettentő fáradt vagyok. De ő felismeri, hogy melyik az az állapot, amikor inkább hagy aludni, vagy bepróbálkozik, jól felhúz(zuk egymást), és még fáradtan is egy iszonyatos nagyot szeretkezünk.
Igen, nálunk is lecsökkent heti 2-3-ra az akciók száma, főleg azóta, mióta az otthoni munkát, amit kedve szerint szervezett, felcserélte egy rendes munkahelyen, reggel 6-tól du. fél 3-ig történő mindennapos (hétfő-péntek) munkavégzésre. Igen, azóta Ő is egy kicsit fáradtabb. De ezen a téren megértjük egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!