Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elsősorban férfiak válasza...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsősorban férfiak válasza érdekelne, de nők is írhatnak!?

Figyelt kérdés

Szóval. A szitu a következő. Anno a pærommal egy szinten volt a szexuális igényünk, heti 4-5 alkalommal simàn együttvoltunk.

Kb.egy éve ez lecsökkent heti 2 max.3 alkalomra. Én már bevetettem mindernt, kezdeményeztem, hozzàbújtam, felcsigázom stb,akkor is ez van, fáradt ,inkább alszik.

Mitől lehet? Megcsalni nem csal meg, kérdeztem fantáziãl e ? Állítólag nem.

2019. okt. 30. 17:58
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
13%
Lehet megunt már! Válts. Ismerje meg olyant akivel sokat szexelhetsz. Itt vagyok pl. én. Egyedül és tele energiával!!!!
2019. okt. 30. 18:02
 2/22 A kérdező kommentje:

Ja, én vagyok a nő, 8 éve vagyunk együtt.

Illetve nem tudom lehet e köze ahhoz hogy én eléggé szeretem az orãl - t. ( adni/ kapni) de ő keresi rá a kifogásokat,ha neki kell adni, tőlem meg szinte elvàrja.

2019. okt. 30. 18:02
 3/22 A kérdező kommentje:
Privik bocs nem érdekelnek. Egyenlőre a problémát próbãlnám megoldani :/
2019. okt. 30. 18:05
 4/22 anonim ***** válasza:
32%

Nyolc éve nem illetek össze.

Két fajta férfi létezik csak,akik iszonyat imádnak nyalni és akik egyáltalán nem...

Még valamit?

2019. okt. 30. 18:06
 5/22 anonim ***** válasza:
Cseréld le, milyen férfi már az olyan, aki elvárja, hogy a nője leszo*ja, de ő meg arra nem képes, hogy kinyalja a lányt.
2019. okt. 30. 18:07
 6/22 A kérdező kommentje:

Régebben azért szeretett nyalni. Most mindent kitalàl. Megkérdeztem tőle h csúnya , v büdi? Nem,nem. De most ő nem akarja.

Az ő kedvéért is csupaszítom, nem is êrdekli.

2019. okt. 30. 18:09
 7/22 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy ő örülne-e annak, ha ezentúl akkor te sem elégítenéd ki orálisan, mert így fer.
2019. okt. 30. 18:12
 8/22 A kérdező kommentje:
Hát ezt csinálom egy ideje, latom h megsértődik. De hülye azért nem vagyok :) dehogy szop.pk ha ő meg nem ny@l.
2019. okt. 30. 18:14
 9/22 anonim ***** válasza:
3%
Ha 8 éve heti többször eszik spagettit, most lehet, hogy brassóira váltana. 😄 Gyere kisanyám, megküldöm a kelyhedet, te is unod már a bikádat. 31F
2019. okt. 30. 18:18
 10/22 anonim ***** válasza:
95%
Én a helyében hamar nyalnék, hogy mielőbb szo*j te is. De nem is értem az miért nem elég neki, hogy ezzel örömet szerez neked. Ha barátnőm lenne akkor nyalnám ki, amikor csak akarná, meg magamtól is kezdeményezném, mert kívánnám mindenét a lánynak. :)
2019. okt. 30. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!