Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok mennyi az orális szex aránya? Azaz ki kapja többször és mennyivel?
Figyelt kérdés
Nálunk kb 1 a 10-hez a barátnőm javára. Én szinte mindig kinyalom, ő viszont viszonylag ritkán kényeztet orálisan. Engem ez amúgy nem zavar, mert szeretek nyalni, csak elgondolkoztam rajta.2019. okt. 29. 23:59
1/15 anonim válasza:
Én nem szeretem a nyalást. Szóval pont fordítva. Szopni imádok, nyalás nincs.
2/15 anonim válasza:
Nálunk hááát, én minden szex alkalmával kinyaltam a párom, én nem mindig kaptam viszonzást
viszont elég gyakori volt, hogy csak úgy leszopott, nuku szex
3/15 anonim válasza:
En nem szeretem a nyalast igy csak en szopok, az nagyon felizgat:)
4/15 anonim válasza:
Nálunk semmilyen formában nincs orál.
5/15 anonim válasza:
Én kb 3 szor többet csinálom az lánynak (ha van barátnőm).
6/15 anonim válasza:
Nálunk adok kapok felállás van. Ha ő dolgozik rendesen akkor én is. Ha pedig silány munkát végez akkor énis. 22/N
7/15 anonim válasza:
Én nem szeretem kapni az oràlis szexet,nem kívànom ès nem is szeretem.
Viszont pàromnak szeretek adni.
N
8/15 anonim válasza:
Ahányszor csak szeretné. :)
Ezzel kezdem plusz a pozíciók között is szoktam kényeztetni, sőt van amikor csak orállal kedveskedek ( főleg mikor menstruálok ). Esetleg egy aktus utána még egy orállal zárom.
Ő ugyan így kényeztet kérnem sem kell úgyhogy nálunk arányos az adok kapok. Az a legjobb benne hogy mindketten imádjuk csinálni engem nagyon felizgat mikor kényeztethetem.
9/15 anonim válasza:
Mindig van nyalás és szökőévben 1* szopás. Ez így pont jó, mert imádom nyalni a lucskos kis punciját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!