Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyalástól többször is el lehet élvezni?
Figyelt kérdés
2017. jan. 17. 11:28
1/16 anonim válasza:
Ha jól csinálják igen. :)
De a szextől is.
4/16 anonim válasza:
Igen. Ha a lánynak nem kellemetlen az első orgazmus után az érintés
6/16 anonim válasza:
Ha vársz, amíg nyugalmi állapotba kerül, és újra felizgatod, igen.
7/16 anonim válasza:
Igen, de van akinél kell egy kis idő, hogy megszűnjön az izgalmi állapot, de olyan is van aki sorozatban képes rá...én zsinórban hét orgazmusról tudok beszámolni az egykori csajomnál ez volt a csúcs.
8/16 anonim válasza:
Ha jó csinálja a pasi akkor igen. 23 L
9/16 A kérdező kommentje:
Értem köszi mindenkinek a válszt hát én eléggé érdekesnek tartom mert nekem 1x sikerül csak elélvezni ha magamnak csinálom mástól meg azt hallom hogy sorozatba képes rá ha nyalják... Engem még nem nyaltak nemtom milyen érzés de kicsit hihetetlennek tünik.
2017. jan. 17. 15:04
10/16 anonim válasza:
Magamnak én sem vagyok képes többször, már csak azért sem, mert utána nem kívánom.
A párom vitt már el nyalással többször egymás utá.. persze egy orgazmus után nekem kell egy kis idő, mert hiperérzékeny vagyok, miután elmentem. Akkor kellemetlen, ha hozzám ér ott lent. Egy kis idő után, mikor lenyugodtam, akkor viszont újra fel tud izgatni és volt már újabb orgazmusom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!