Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az igaz, hogy a pasik kevésbé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz, hogy a pasik kevésbé szívesen csókolóznak egy olyan nôvel akinek többször jár farok a szájába mint evôeszköz?

Figyelt kérdés
Tulajdonképpen szeretitek az olyan nôket akik oráloznak, de azután jön az, hogy taszít a nyelves csók?

2019. aug. 30. 00:08
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
Engem nem zavar az, hogy a nő orálozik csók előtt. Csak miután beleélveztem a szájába, utána igyon egy kis vizet és mehet a nyelves csók. Nem szeretem a saját spermámat ízlelgetni 😂
2019. aug. 30. 00:11
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Felőlem utána miután beleélveztem a szájába lehet nyelvescsók, mert hogyan várhatnám el, hogy a lány a szájába engedje a spermám, meg lenyelje, ha én arra nem lennék képes, hogy utána megcsókóljam a lányt, nem értem azokat, akik ódzkodnak tőle, hogy orál után csókolózzanak. F 24
2019. aug. 30. 00:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A férfiak egy része nem szereti a "habcsókot", igyál utána vizet és a többséget máris nem fogja zavarni a nyelvescsók.

A kérdés lényegére válaszolva, a férfiak olyan nőkkel csókolóznak aki tetszik nekik, avagy "akarnak tőle valamit", akit nagyon zavar, hogy az adott hölgynek már több partnere volt az se csókolózni, se mást nem fog csinálni.

2019. aug. 30. 00:28
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem igaz. Nem erdekel hany kukikart ott, gondolom rendszeresen mos fogat.
2019. aug. 30. 00:46
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha azon a napon már sz*pott vkit és úgy csókolozna velem akkor nem szívesen csókolom meg.
2019. aug. 30. 07:03
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
engem nem zavar, izgat, ha a lány kicsit "aktív", ez szexivé teszi, viszont már csókolóztam úgy egy lánnyal, hogy előtte egy másik ember farka volt a szájában. Na az nem tetszett. Hidd el, érzel minden ízt és nagyon le tud lombozni, ha a nagy felhevült izgalomban oda mész a lányhoz, nyelveztek, majd megérzed a pasi ízét, szagát, férfias nyersességét. És utána eszedbe jut, hogy "ja igen, ez az íz amit érzek egy másik pasi farkának az íze"
2019. aug. 30. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!