Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly BDSM-be ment át a kapcsolatunk, én kezdeményeztem, de már visszacsinálnám. A barátnőm viszont nem?
mindketten elég sokat kipróbáltunk a bdsm-ben (ő domina én szub oldalon), én hoztam fel a 24/7 ötletét.. azaz h ne csak a hálószobában legyen hanem kb mindig
de már fárasztó és nehéz h mindig mindenben ő dönt.. visszacsinálnám de már eléggé elmosódott h mi a szerepjáték és mi nem. általában rövidre zárja a dolgot büntetéssel meg szex-szel. amit én persze élvezek.
mikor leültünk beszélni erről, azt mondta, hogy ő már nemigen akarja visszacsinálni, meg nem is tudná már. szóval kb szakítanánk max. azt viszont egyikünk se akar...
Ha ilyen erős akaratú akkor legfeljebb szakíthatsz vele. Azért próbáld meg elmondani neki hogy szívesen szolgálod, de még nem állsz készen erre és kellenek szünetek hogy utána jobban teljesíts.
A csizmáit pedig fényesítsd ki akkor is ha nem utasított!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!