Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők megujjaznátok a pasitok fenekét ha ő ezt ki szeretné próbálni és érdekelné?
Mindig is domináns voltam a szexben de mostanában el kezdett érdekelni milyen ha én vagyok sub szerepben, magam sem tudom miért.. Az egyik nagy vágyam, hogy kikötözzék a kezeimet és órákon át dolgozzák a szerszámom kézzel, rengeteg síkosítóval az orgazmust folyton megszakítva, illetve ha a fenekemet is izgatnák 1-2, esetleg 3 ujjal, talán egy dildóval is és nem tudnék ellene mit tenni csak könyörögni, hogy had élvezzek el. Az érdekelne, hogy nagyjából mennyien vagytok nők akik ebbe benne lennének egy kapcsolatban?
Köszönöm a válaszokat!
Engem ez kifejezetten izgat...és oly-olykor örömmel élem ki magam a férjemen.
Legtöbbször ő a domináns fél, de mint írod, néha egy kis változatosság, igencsak megfűszerezi az intim perceket és hatalmas orgazmusokat produkál!
Ha a pasim ilyet kérne akkor szakítanék mert nem tudnék rá férfiként tekinteni.
Nem a 2 es tévesztett kategóriát hanem te. Attol hogy elnyomod es tagadod még létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!