Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Téged érdekelne hogy a barátod...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Téged érdekelne hogy a barátod/barátnőd miről szokott veled kapcsolatban fantáziálni?

Figyelt kérdés
2019. okt. 22. 18:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Attól függ. Ha vmi olyasmi, ami nálam nem fér bele azt nem szívesen hallgatnám (de ha el akarja mondani nem zárkózok el). Egyébként izgató lehet egy fantázia elmesélése.
2019. okt. 22. 18:06
 2/7 anonim ***** válasza:
50%
Nem tudom a nők hogy vannak vele de én a legtöbb fantáziámat kiélem a barátnőmmel ezért róla nem fantáziálok, csak más nőkről.
2019. okt. 22. 18:06
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
persze hogy érdekel! szerintem ez egy alap dolog egy egészséges kapcsolatban. frankón be lehet építeni akár valamilyen szerepjáték formájában is
2019. okt. 22. 18:09
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem ez nagyon érdekelne.
2019. okt. 22. 18:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Nagyon is érdekel, föleg ha olyan, amiről nem tudok, hogy vágyik
2019. okt. 22. 18:11
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Zavarna na nem beszélnénk meg ezeket a dolgokat.. szerintem nem ér sokat az a kapcsolat, amelyikben nem őszinték egymással az emberek.
2019. okt. 22. 18:19
 7/7 anonim ***** válasza:

Mi meg szoktuk beszélni. És még 6 év után is jobban esik rá gondolni fantáziáláskor mint másra.

31F

2019. okt. 23. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!