Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az, ha valakinek a kövér nők nem jönnek be?
Már megfigyeltem, hogy azok a válaszok, akik negatívan nyilatkoznak a kövér nőkről, mind le vannak pontozva. Nem értem erre mi szükség, amikor sokan izgulnak rájuk. Az exbarátnőm kövér volt, minden ujjára kaphatott volna egy pasit, tehát még csak sajnálni sem kell őket.
Nekem viszont nem jönnek be a kövér nők. Nem tetszenek a nagy, lógó melleik, sem a vastag combjuk, sem a nagy hasuk. Nekem az alacsonyabb, vékony lányok jönnek be. Ez van, és ezzel vagyunk még így egy páran.
"minden ujjára kaphatott volna egy pasit"
és gondolom el fértek volna rajta mindannyian akkora volt :D
szerintem keveseknek tetszenek a kövér nők, én inkább úgy látom nehezen találnak párt ezért itt lógnak és lepontoznak
Azzal nincs semmi kivetnivaló, ha valaki szimplán azt mondja, hogy nem vonzódik a kövér nőkhöz. Az viszont szerintem nem elfogadható, amikor valaki objektívként állítja be a saját véleményét és olyanokat ír, hogy a kövér nők undorítóak, stb.
Sokan keverik a kettőt és azt hiszik, hogy dehát ők csak leírták a véleményüket, miért nem tartják ezt mások tiszteletben?
Nő létedre elég undorító vagy. :)
Neten ismertem meg, (pontosabban itt... :D) tehát először a belsőjét szerettem meg. Utána találkoztunk.
Népszerű nő volt a kinézete ellenére. Mondjuk ő magát teltkarcsúnak mondta, tehát nem volt annyira rossz, de nem volt az esetem. Most meg, hogy elmúltak iránta az érzések, már abszolút nem jön be.
Ha ennyire nem tetszett, akkor miért volt a barátnőd?
Nem az a baj, hogy nem tetszenek, hanem az, hogy ezt hogyan fogalmazod meg, és miért. Ha csak random elkezded szidni őket, és bántó dolgokat mondani rájuk, annak semmi értelme. Ha egy erre vonatkozó kérdésre válaszolsz normális hangnemben, azzal nincs semmi baj.
Vékony lányként mondom ezeket.
#20:23
Szerintem senki nem állította, hogy az emberek nagy része betegség miatt kövér. Legalábbis itt most senki nem írt ilyesmit.
Ezzel próbálod racionalizálni, hogy a kövér nők szerinted miért nem vonzóak szexuálisan? Mert ha igen, akkor ez még mindig csak a te szubjektív véleményed (amihez végül is jogod van). De ettől függetlenül még mindig sok embernek jönnek be a kövér emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!