Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig csak a kövér nőket piszkálják, a kövér férfiakat miért nem?
Fordítva. Egy kövér nő által kiírt kérdésre jellemzően többségben vannak azok a válaszok, ami szerint ő, a kérdező számukra a tökéletes.
Még igazán amorf testalkatra is hétből hét elfogadó válasz érkezett. (Update, azóta, mint látom, újabbak is érkeztek.)
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerde..
Fordított esetben férfiak felé valahogy nem ilyen nagy fokú a tolerancia. Helyes külsejű pasikra is mennek a negatív jelzők, és a fanyalgások.
Senki nem piszkalja a kövér nőket. Sőt büszkén mutogatjak magukat mint plus size modell.
Itt is rengeteg feedee és duci imádó férfi van.
Ellenben elhizott vagy hasas férfit valahogy senki nem keres, mindig az a valasz el lehet menni edzeni....
Szóval nem kell ezen rugozni
Egyformán piszkálják őket szerintem, csak a nők sokkal alattomosabbak. Szerencse, hogy nekem jó alakom van. Szóval változatos dolgokkal piszkálnak, így nem unom meg.
(pasi vagyok)
Az életben engem senki sem piszkál, ismernek, kedvelnek, szeretnek, utálnak, megoszlanak a vélemények, de soha nem bántott senki a súlyom miatt, max én magamat !
Ha valaki bantja a masikat a súlya miatt sztem lényegtelen, hogy nő vagy ferfi az illető.
De meglehet a nők kicsit elnézőbbek !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!