Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3/11 anonim válasza:
Könnyen van akinek kövér lány a fétise
4/11 anonim válasza:
Pl kiír ide egy kérdést? :D
De vannak ilyen oldalak is :).
6/11 anonim válasza:
Én megdugtam egy kövér nőt tapasztalatszerzés miatt, egyszer elég volt.
7/11 anonim válasza:
Amúgy próbáltad már? Vagy az elsőhöz keresel? :)
8/11 anonim válasza:
Mièrt csak szexet keresel? Sokan vannak akinek párkapcsolatban is belefèrnèl,meg hát a"kövèr" mit jelent nem lehet hogy csak nem vagy megelègedve magaddal egyèbkènt meg semmi baj a testsulyodal?
9/11 anonim válasza:
Szerintem mindenki keressen egy szerető normális kapcsolatba szexet. Aki alkalmit és ilyesmiket keres az egyszerűen nem normális, irtanám azt a fajtát. Aki meg ilyen idióta hát istenem, ha neked csak ennyi számít akkor tedd szét berakom azt menjél -_-
10/11 anonim válasza:
"szexet találni"
ezzel van a baj, nem a kövérséggel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!