Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért taszító egy túlsúlyos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért taszító egy túlsúlyos lány, aki arányosan hízott?

Figyelt kérdés

Megértem, mikor valaki azt mondja egy lógó hasra / löttyedt combra, hogy kizáró ok. Na de mikor van valakin 20-30kg felesleg olyan eloszlásban, hogy mindenhová jutott, feszes a teste és jók a formái, akkor mégis mi a "gusztustalan" rajta?

Példa: [link]

Mi olyan taszító ezen, amiért "kövér disznó" meg hasonló bántó megjegyzéseket érdemel?? Nem mindenki akar vékony lenni...

2019. szept. 28. 22:41
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
34%
Mert ez már sok...ez már túlsúly, nem egészséges. Van aki, ezt szereti, de a többség nem.
2019. szept. 28. 22:44
 2/23 anonim ***** válasza:
21%
Nem szép. Legalább lennének akkor már nagy csöcsei is.
2019. szept. 28. 22:45
 3/23 anonim ***** válasza:
55%

Mert ez a valóságban nem ugy,néz ki ahogy ezen a képen van. Ez retusálva van, előtte kisminkelték, jó szög, előnyös ruha stb...

De a valóságban 20-30 kilo felesleg egyszerűen nem tud szép lenni, szépen eloszlani.

2019. szept. 28. 22:50
 4/23 anonim ***** válasza:
77%
Vannak, akinek nem jön be a plus size, el kell fogadni. Amúgy meg a való életben a duci lányok nagyon kis százaléka ilyen szexi homokóra alkat.
2019. szept. 28. 22:55
 5/23 anonim ***** válasza:
94%
Nem taszító. Túlsúlyosan is találok bőven pasit akiknek így vagyok vonzó. Vannak akiknek a vékonyak jönnek be és vannak akiknek a ducik. Felesleges a másikat a saját ízlése miatt leordítani és mindenáron a saját gondolkodását érvényesíteni a másikon. Így szép a világ h nem mindenki egyforma. :) 22/N
2019. szept. 28. 23:01
 6/23 anonim ***** válasza:
74%
Ha egy lány túlsúlyos, akkor inkább legyen alacsony. Az olyan helyes pufi. De egy 180 centis nő ugyanilyen arányokkal már egy nagydarab trampli, aki számomra tényleg taszító.
2019. szept. 28. 23:05
 7/23 anonim ***** válasza:
82%
Most erre mit mondjon az ember? Egy alakzatnak nem csak a formai mássága (mint pl. lógó hurkás has) tud kiábrándító lenni, hanem a "kétszerakkorasága" is. Elhiszem, hogy minden klappol, csak ha valakinek egy kocsi a vágya, akkor nem tudsz neki eladni egy teherautót.
2019. szept. 28. 23:11
 8/23 anonim ***** válasza:
82%
6-7# Nagyon igazatok van! Nálam ez tapasztalat! A Bmi szerint tökéletesek a parametereim, egészségesek az atanyaim, csak hát 180cm körül vagyok es bárki barmit mond, a valóság az, hogy soha nem fogok tudni labdába rúgni egy olyan nő melett, akinek ugyanaz a testtomeg indexe, de hozzá 165 cm. Hiába vagyunk orvosi értelemben normális testalkatúak, én trampli vagyok ezzel a magassaggal.
2019. szept. 29. 00:48
 9/23 anonim ***** válasza:
28%
Nem tudom miért, de az
2019. szept. 29. 00:58
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

1, Ezen a non nem 30 kg van hanem 15. 30 kilo felesleggel mki szetfolyik.

2, Ez a kep szanaszet van retusalva, nyilvan nem mutathatjak a hullamos combjat.

2019. szept. 29. 09:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!