Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátnöm szeretné hogy kinyalj...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnöm szeretné hogy kinyaljam hogyan tudnám meggyözni hogy nem jó?

Figyelt kérdés

Barátnöi teletömték a fejét hogy az ö pasijuk ki is nyalja öket és hogy mennyire jó szóval szeretné kipróbálni, viszont én nagyon undorítónak találom a nyalást. A gond az hogy ö részéröl rendszeres az orál szóval azzal is visszavág hogy bezzeg megtetette teszi nekem.

Egyre több a vita emiatt, segítsetek mivel tudnám jobb belàtásra téríteni. Félek hogy hosszútávon rámegy a kapcsolat.

2019. okt. 29. 08:21
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
63%

Volt már nekem (jóval fiatalabb) szeretőm pont azért, mert a krapekja nem volt hajlandó őt amúgy rendesen kinyalni, és a helyzetet súlyosbítandó, a lányt se engedte szopni, "mert az undorító".

Nem baj, amit a pasijától nem kapott meg, azt tőlem megkapta. Bár igaz, ott is hagyta a srácot úgy 3 hónap leforgása után, és a "nyakamon maradt" úgy 3 évig... :)

2019. okt. 29. 13:43
 32/34 kisördög1 ***** válasza:
73%
Küld hozzám, majd én megteszem!
2019. okt. 29. 13:50
 33/34 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak azért csinálja az orált, hogy te is neki, akkor egyezzetek meg, hogy neki sem kell többet.

Én mondjuk elfogadtam, hogy nem szeret nyalni, meg volt már olyanban is részem, hogy nagyon rosszul csinálta a pasi, szóval elvagyok nélküle. De ez természetes, hogy van rá igénye.

2019. okt. 29. 19:57
 34/34 anonim ***** válasza:
Sehogy sem. Ha ő azt akarja,hogy kinyald,akkor azt akarja. Ha nem tetszik,akkor ennyi volt.
2019. dec. 20. 17:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!