Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnöm szeretné hogy kinyaljam hogyan tudnám meggyözni hogy nem jó?
Barátnöi teletömték a fejét hogy az ö pasijuk ki is nyalja öket és hogy mennyire jó szóval szeretné kipróbálni, viszont én nagyon undorítónak találom a nyalást. A gond az hogy ö részéröl rendszeres az orál szóval azzal is visszavág hogy bezzeg megtetette teszi nekem.
Egyre több a vita emiatt, segítsetek mivel tudnám jobb belàtásra téríteni. Félek hogy hosszútávon rámegy a kapcsolat.
Egy ilyen idióta pasinak van barátnője??? Megérett a világ a pusztulásra.
Ugye csak trollkodsz?
Annyira örülök hogy nem hozott még össze az élet egy ilyen önző és gyerekes pasival. Remélem a barátnőd is nemsokára belátja és otthagy téged.
Érdekes módon az nem megalázó mikor neked orálozik? A párodnak a barátnői igazat mondanak tényleg nagyon jó érzés a nyalás. Amitől te megfosztod a barátnőd, de azt elvárod hogy leszopjon. Inkább gondolkozz el!
"Lemondani nem tudok orálról azt nagyon szeretem ha nekem csinálja föleg hogy lenyeli az összest."
oké, ezzel el is árultad, hogy KAMU az egész
"neki csak nem ugyannyira undoritó mert csak lesz.pott"
Akkor neked miért undorító ha csak kinyalod?
Na meg a szopás nem megalázó? Csak a nyalás? Hogy is van?
Nálunk is alap a párommal hogy ha leszopom akkor kinyal. Nincs ebben semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!