Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátnöm szeretné hogy kinyalj...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnöm szeretné hogy kinyaljam hogyan tudnám meggyözni hogy nem jó?

Figyelt kérdés

Barátnöi teletömték a fejét hogy az ö pasijuk ki is nyalja öket és hogy mennyire jó szóval szeretné kipróbálni, viszont én nagyon undorítónak találom a nyalást. A gond az hogy ö részéröl rendszeres az orál szóval azzal is visszavág hogy bezzeg megtetette teszi nekem.

Egyre több a vita emiatt, segítsetek mivel tudnám jobb belàtásra téríteni. Félek hogy hosszútávon rámegy a kapcsolat.

2019. okt. 29. 08:21
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
93%
A gond az, hogy te vagy butus :).
2019. okt. 29. 08:22
 2/34 anonim ***** válasza:
100%
Ebben neki van igaza. Én imádok puncit nyalni, csak ajánlani tudom neked is.
2019. okt. 29. 08:23
 3/34 anonim ***** válasza:
100%

Olyan vagy mint egy "rossz gyerek"...

Nem kell kaja, pfúj rossz...

Mi a rossz?

Pfúj rossz.

Oké...

Szóval ezzel azt akartam jelezni, hogy leírhatnád, hogy neked miért rossz élmény a nyalás, míg a pasik hatalmas többsége nagyon szereti akkor is ha viszonzatlan?

2019. okt. 29. 08:26
 4/34 anonim ***** válasza:
100%
Mitől volna undorító? Nem a kakilóját kell kinyalni, hanem a punciját. Szeretnéd, hogy én tegyem meg helyetted? (-;
2019. okt. 29. 08:29
 5/34 A kérdező kommentje:
Hányinger fog el ha arra gondolok hogy nyalom,undorító gusztustalan, a nyelvemnek nincs ott helye, természetellenes, megalázónak is érezném.
2019. okt. 29. 08:30
 6/34 anonim ***** válasza:
92%
Az nem undorító amikor szopja a faxod? Remélem csak trollkodsz és igazából nincsenek ilyen sötét emberek...
2019. okt. 29. 08:30
 7/34 anonim ***** válasza:
93%

A másik gond az, hogy a barátnődnek igaza van! már régen, önként meg kellett volna tenned! Neked nem való barátnő, akár ki is verhetnéd magadnak!

Undorítónak tartod a nyalás? Bezzeg azt élvezed amikor szopja a farkad?

2019. okt. 29. 08:31
 8/34 Lazy Lover ***** válasza:
91%
Mond neki fáj a nyelved.... hogy lehet egy ilyen lüke péknek csaja?.. én már rég lucskosra nyaltam volna a seggét is
2019. okt. 29. 08:31
 9/34 anonim ***** válasza:
96%

Engem nem tudnál meggyőzni.A szexben alap a kölcsönösség nálam.Nálatok viszont egyoldalúan zajlik.Ezt nőként nem tűrném el sokáig.

És igen, hosszútávon rámehet a kapcsolat.A barátnőd már rájött(igaz picit segítettek neki benne), hogy mindig csak ő ad, te meg csak élvezkedsz.

Nem kötelező az orális szex, nem is várható el attól, aki nem szereti.De akkor olyan párt kell keresni, aki hasonlóan gondolja.Te nem ezt csináltad.És ez önzőség.

Én már rég otthagytalak volna a pcsába.

2019. okt. 29. 08:32
 10/34 anonim ***** válasza:
83%
Én szerintem provokáció ez a kérdés de ha nem akkor nem igazán érdemled meg. Illetve szíved joga, hogy így gondold de nem feltétlenül kell neki ezt hagyni. Egyébként szívesen segítek a problemejan ;)
2019. okt. 29. 08:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!