Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátnöm szeretné hogy kinyalj...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnöm szeretné hogy kinyaljam hogyan tudnám meggyözni hogy nem jó?

Figyelt kérdés

Barátnöi teletömték a fejét hogy az ö pasijuk ki is nyalja öket és hogy mennyire jó szóval szeretné kipróbálni, viszont én nagyon undorítónak találom a nyalást. A gond az hogy ö részéröl rendszeres az orál szóval azzal is visszavág hogy bezzeg megtetette teszi nekem.

Egyre több a vita emiatt, segítsetek mivel tudnám jobb belàtásra téríteni. Félek hogy hosszútávon rámegy a kapcsolat.

2019. okt. 29. 08:21
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
87%
szegény lány :(
2019. okt. 29. 08:46
 12/34 anonim ***** válasza:
89%

De mitől gusztustalan?

Büdi, rossz az állaga?

Undorodsz a nyálkától?

Esetleg arra asszociálsz, hogy ott pisil?

Az a baj, hogy igazából nbem tudod megmagyarázni!

Akármilyen hívő, sötét, vagy bármilyen lehetsz, tudnod kéne, hogy az emberek 98%-nak az orális kényeztetés egy alap a szexuális kultúrában!

Ez olyan mint ha sajtostésztát ennél tejföl nélkül.

Jó jó, de még is valami hiányzik ami egy kapcsolatba éket ver!

Lehet ellenkezni, bemesélni magadnak, hogy a másik tudta már ismerkedésnél milyen vagy, azt, hogy enélkül is lehet élni, de csak álltatod és becsapod magad.

Sajnos aki ehhez hozzászokott, hiába próbálja elnyomni, hogy enélkül is van szeretkezés, nincs.

El lehet húzni sokáig, de sajnos biztos lehetsz benne, hogy vagy véget vet a kapcsolatnak, vagy megoldja majd másképpen (titokban mással).

Szóval egyet tehetsz, elengeded, és keresel egy olyan nőt (sokkal több van mint férfiben) aki nem szereti sem adnio sem kapni.

Visszakanyarodva az elejéhez, ha büdi akkor meg kell beszélni, mert fertőzés vagy nem megfelelő tisztálkodás is lehet a háttérben.

ÉPisilni nem ott pisil, ráadásul biológiailag nem úgy működünk (ezért van az, hogy szex közben vagy után nagyon nehezen tudunk pisilni, legyen az nő vagy férfi).

Ha pedig undorodsz a nyáktól, akkor elárulom: lehet úgy nyalni, hogy ne nagyon kerüljön a szádba!

Ha az utóbbi, tudatlanságra utal részedről, és most ne beszéljünk se az önzőségedről, se arról, hogy mennyire szeretheted a párodat, ha ezt az apró kellemetlenséget nem tudod megtenni neki.

Arról nem is beszélve, ilyenkor az ember arra gondol, hogy mi lesz akkor amikor komolyabban rádszorul?

Az ilyen emberekre jobb ha senki nem szorul rá...

És engedj meg egy innen vett, másik oldalról leírt véleményt:

"Az orális szexet nem kell megszeretni. A társadat, párodat kell annyira szeretni, hogy minden porcikáját kivánd, ne taszítson semmi ami az övé, és akard, hogy neki minél jobb legyen. Köznapian ezt szerelemnek hívják, és aki megéli, annak nem szokott ilyen kérdése lenni. :)

2019. okt. 29. 08:47
 13/34 anonim ***** válasza:
93%

Itt nem a nyalás hiányával van a gond, hanem a buta hozzáállásoddal.

Mindig is azt mondtam, hogy a szexben azt szabad (és kell) csinálni, ami mindkét félnek jó. Eszembe nem jutna problémázni, ha mondjuk a barátnőm nem akar sz*pni, sőt, én érezném magam kellemetlenül, ha olyasmit csinálna, ami nem esne neki jól.

A probléma a hozzáállásoddal van. Nem tudom, hogy ő mennyire szopkod téged önként és élvezettel, de ha mondjuk azért teszi, mert te elvárod, akkor ez már eleve egy rossz ómen. Másrészt meg érdekes: akkor nem ugrasz ilyen vehemensen, hogy természetellenes egy farok a szájban?

Nincs baj azzal, ha valaki konzervatív a szexben, de akkor ne csak egyik oldalról legyen az. Itt az a baj, hogy te őt nem társnak, hanem szolgának nézed. Egyedül neked lehet igazad, csak a te akaratod létezhet, a másiké nem.

Szerintem nem is baj, ha szétmentek. Sokkal jobbat érdemel.

Egyébként meg nyalni kifejezetten izgató.

2019. okt. 29. 08:49
 14/34 A kérdező kommentje:

Szerintem a barátnöi hibája kapcsolatbeli problémáink hogy butaságokkal tömik a fejét mert szüz volt és rendes lánynak gondoltam erre meg elöáll ilyen kéréssel és nem érti meg hogy nekem nem megy hányingerkeltö. Igen lehet kicsit önzö részemröl de neki csak nem ugyannyira undoritó mert csak lesz.pott és az is igaz elötte hosszabb ideig nem volt senki és sokszor vertem ki magamnak.

De a lényeg az hogy segítség kellene nem letolást kértem

2019. okt. 29. 08:49
 15/34 anonim ***** válasza:
83%

#14:

Már régen megkaptad a segítséget.

Mint látod, mindenki azt írja, hogy a te hibád, a hiányosságod, enged Őt el egy olyan eberhez, mert megérdemli.

Ő rendes lány azért mert a szexuális kultúrájához hozzátartozik egy olyan ami alap.

Ez a te hiányosságod, élj vele egyedül, másra ezt nem kell ráhúzni!

Keress egy olyan nőt magadnak akinek ugyan ez a hiányossága!

2019. okt. 29. 08:56
 16/34 anonim ***** válasza:
19%

Nem gondolom, hogy ez hiányosság lenne a kérdező részéről. Ő ilyen, nincs ezzel gond. A válaszolókban van a gond, hogy azt hiszik, mindenkinek olyannak kell lennie, amilyenek ők is. Beszűkült gondolkodásra vall ez.

Nyilván csak azt várhatjuk el a másiktól, amit önként, örömmel megtesz.

Kérdező, annyit tehetsz, hogy elmondod neki, hogy neked ez nem jön be, nagyon nem szeretnéd. Ha emiatt elhagy, nem baj, jobbat érdemelsz, aki komolyabb és nem enged a társadalom agymosásának, hogy mások szerint mi az, ami nélkül nem lehet meglenni.

2019. okt. 29. 08:59
 17/34 anonim ***** válasza:
86%

Kérdező, akkor te se fogadd el a szopást és egálban lesztek. Ne a barátnőit hibáztasd, mindenki tudja hogy a nyalás valami iszonyat jó 😁

Én lány vagyok, és tudom milyen szopni, szeretem is, de életem legjobb napja lenne ha kinyalhatnék egy csajszit :D Szóval nem vagy teljesen normális, hogy undorodsz tőle, ez szerintem a szexben teljesen alap. De mondom, akkor senki se orálozzon ha te nem vagy hajlandó. Ennyi. :)

2019. okt. 29. 09:05
 18/34 anonim ***** válasza:
87%

#16:

Beszűkölt mi?

Te azt gondolod, hogy nagy öröm neked főzni és mosni rád?

Hallgatni a és nézni melletted a meccseket, vagy eltűrni a haverjaidat, az eltünéseidtet?

Takarítani utánad?

Ezekhez képest egy kis 5-10 perces örömszerzés a párodnak csak egy csepp!

2019. okt. 29. 09:11
 19/34 anonim ***** válasza:
85%
manapság már ez alap egy kapcsolatban. Tudom, hogy neked ez sok, de el kell fogadni, hogy a világ változik, ma már igenis elvárják a lányok a kölcsönös orált és a szexuális odafigyelést. Amúgy az a fair, ha ezentúl te is leállítod az ő szopását, mert az nem ér, hogy ő csinálja és te élvezed, de te nem adod vissza. Úgy a jó, hogy akkor egyik sem kap.
2019. okt. 29. 09:12
 20/34 A kérdező kommentje:

16-os köszönöm.

Lemondani nem tudok orálról azt nagyon szeretem ha nekem csinálja föleg hogy lenyeli az összest.

51%-os igen az összes amit leírtál szerepet játszik félek hogy büdös lenne és illuziórombo lenne úgy nagyon illetve pisire is asszociálok meg vmi undoritó keserü ízt kapnék attól is tartok, legföképp megalázó lenne nagyon.

2019. okt. 29. 09:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!