Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nincs onbizalma miattam?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs onbizalma miattam?

Figyelt kérdés

Nagyon friss a kapcsolatunk es eddig ugy gondoltam jo minden, am a napokban kifakadt a parom hogy leromboltam az egojat es nem igazan ertettem mivel.

Beszelgettunk es azt mondta o ugy erzi sot meg van gyozodve arrol hogy nekem Vele nem jo a szex es o ezt halal biztosra veszi. Azzal indokolta hogy par alkalommal csak leszoptam, vagy mikor o akart engem oralisan kielegiteni akkor en nem akartam hanem egybol csak szexelni egy nagyot...

O szerinte ez nem 1-1 szeri megtortent dolog volt hanem minimum 10 alkalom volt ilyen miutan szexeltunk o ezen toprengett es probalta velem tobbszor ezt megbeszelni en meg elbagatelizaltam.

Na ez tegnapig tartott mert kozolte hogy egy darabig nem fogunk szexelni mert neki ossze kell raknia az egojat.

Beszelgetesunk soran meg korabban es elmondtam neki tobbszor hogy nagyon jo az agyban es az oralban is mindenhogy imadom es nem tudom megerteni ezt a latasmodjat. Az o kerdese az volt hogy elelvezek e mikozben csak leszopom. Mondtam hogy nem de imadom hallgatni ahogy elvezi meg ez magamnak is “onbizalom” hogy ezek szerint Ilyen jo lehetek😃😃😃. De o ezt nem tudja megerteni hogy en biztos azert fosztom meg magam az orgazmustol mert O szar.

Segitenek kerlek hogyan tudnam ezt kezelni? Probalom tiszteletben tartani a donteset es egy kis idot hagyni neki de egyszeruen hiaba mondom el neki hogy tokeletes nem hisz Nekem igy nem js tudom mivel tudnam mashogy segitenj neki ezt az idoszakat hogy tudja nagyon is jo az agyban mert O ugy gondolja jobban tudja nekem mi a jo......

Valakivel fordult mar elo hasonlo?

2019. okt. 28. 18:11
 1/10 A kérdező kommentje:
Egyebkent minimum egyszer mindig elelvezek ha szexelunk, es ezt sem ertem mivel en ennek hangot is adok, szoval biztos vagyok benne hogy neki ez feltunik😃
2019. okt. 28. 18:12
 2/10 anonim ***** válasza:
Mi a valódi oka, ami miatt néha csak leszopod?
2019. okt. 28. 18:30
 3/10 anonim ***** válasza:
Minek kezdesz kisfiúkkal?
2019. okt. 28. 18:30
 4/10 A kérdező kommentje:
Ez: kerdese az volt hogy elelvezek e mikozben csak leszopom. Mondtam hogy nem de imadom hallgatni ahogy elvezi meg ez magamnak is “onbizalom” hogy ezek szerint Ilyen jo lehetek😃😃
2019. okt. 28. 18:34
 5/10 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2019. okt. 28. 18:55
 6/10 anonim ***** válasza:

Aligha lesz ebből házasság...

Ffi.

2019. okt. 28. 19:27
 7/10 A kérdező kommentje:
Orulnek ha a kiirt kerdesre is adnatok valaszt.....!!🤗
2019. okt. 29. 07:09
 8/10 anonim ***** válasza:
Hogy van-e önbizalma, amiről a kérdésed szólt, azt tőle kérdezd meg és ne tőlünk. Vagy neked kellene ezt észrevenni. Kérdezd meg, hogy bízik-e benned és ugyanezt tedd fel magadnak is - mit érzel iránta.
2019. okt. 29. 09:55
 9/10 A kérdező kommentje:

Megkerdeztem es igen bizik bennem, szeret is es nem akar szakitani.

Kivan is, de ha elkezdem csokolgatni meg bujni hozza, mikor mar temaba vagna a dolog annzira onfeju hogy utana kepes nekem hatat forditani

2019. okt. 29. 12:23
 10/10 anonim ***** válasza:

Kifogásokat talál, csak hogy ne kelljen szexelnie. Kérdezd meg, mennyi időt gondol a konszolidálódásra. Nem vonzódik esetleg a saját neméhez (csak nem akarja bevallani Neked)?

Jobb lesz, ha különváltok.

Ffi.

2019. okt. 30. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!