Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a leakartam feküdni egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a leakartam feküdni egy fiúval és nem állt fel neki akkor az miattam volt vagy vele van valami baj?

Figyelt kérdés
Előtte kivertem neki
2019. szept. 2. 15:37
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha előtte ki verted neki akkkor utánna nehezebben áll fel . Vagy lehet túl izgulta
2019. szept. 2. 15:41
 2/9 anonim ***** válasza:
előtte mennyivel dolgoztad meg? :D
2019. szept. 2. 15:44
 3/9 anonim ***** válasza:
35%
Kell pár óra, vagy inkább egy nap, mire újra visszatér a kellő mennyiségű libidó. Tudom, az itt kommentelő szűz kisfiúk már 1 perc múlva is tudnának teljesíteni.
2019. szept. 2. 15:50
 4/9 anonim ***** válasza:
76%
Haha utolso. Nem vagyok szűz es bőven nem kisfiu.. Megis kb 15 perc kell. Magadbol indulsz ki?
2019. szept. 2. 16:12
 5/9 anonim ***** válasza:
63%

Össze illetek az biztos, mindketten idétlenek vagytok a szexben.

" Kivertem neki".

Ha így nekem is "kiverné" a csaj , az biztos hogy utána egyévig se néznék feléje.

2019. szept. 2. 16:22
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A férfiak többségének egy-egy ejakuláció között kell 15-30 perc "újratöltődési" idő, nem automaták, nem gépek, robotok. Egyén és szituációfüggő. Legyél vele türelmes, s ha aktus terveztek akkor előtte ne "verd ki neki" hanem az aktus során jussatok a csúcsra és használjatok óvszert!
2019. szept. 2. 18:04
 7/9 anonim ***** válasza:
79%
#6 kérdésem erre irányult,de ez van amikor több szempontból is éretlenek nekiállnak szexelni. egy ideig ne erőltessétek a szaporodást!
2019. szept. 2. 18:26
 8/9 anonim ***** válasza:
76%
Ez teljesen normális. Nekem is elélvezés után 1-2 órán keresztül szünet van.
2019. szept. 3. 10:32
 9/9 anonim ***** válasza:

8 hónapig rimánkodtam a kolléganőmnek, hogy engedje hogy a mennyekbe repítsem, mert meghalok ha nem kaphatom meg.

8 hónap után ezt mondta, hogy OK.

Szálloda, vacsora, gyertyafény, francia ágy - lankadt kéj-léc! Annyira ráizgultam, annyira hihetetlen volt, hogy az "Istennő" ott fekszik anyaszült meztelenül az ágyamban, és azt csinálhatok vele amit akarok, hogy totál blokk alá kerültem. Égtem mint a karácsonyfa.

Minél jobban erőltettem, annál reménytelenebb volt!

A csaj nagyon rendes és normális volt, nem cikizett, nem égetett, pedig ő is nagyon elszánt volt.

Eljött viszont a hajnal, amikor kinyitottam a szemem, és ott volt kiterülve, és nekem a szokásos merevedésem volt.

Finoman kezdtem simogatni, felébreszteni - aztán ki,- és beteljesedtünk. A takarítónő délben zörgött, hogy takarítania kell(lene).

2019. okt. 27. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!