Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a leakartam feküdni egy fiúval és nem állt fel neki akkor az miattam volt vagy vele van valami baj?
Össze illetek az biztos, mindketten idétlenek vagytok a szexben.
" Kivertem neki".
Ha így nekem is "kiverné" a csaj , az biztos hogy utána egyévig se néznék feléje.
8 hónapig rimánkodtam a kolléganőmnek, hogy engedje hogy a mennyekbe repítsem, mert meghalok ha nem kaphatom meg.
8 hónap után ezt mondta, hogy OK.
Szálloda, vacsora, gyertyafény, francia ágy - lankadt kéj-léc! Annyira ráizgultam, annyira hihetetlen volt, hogy az "Istennő" ott fekszik anyaszült meztelenül az ágyamban, és azt csinálhatok vele amit akarok, hogy totál blokk alá kerültem. Égtem mint a karácsonyfa.
Minél jobban erőltettem, annál reménytelenebb volt!
A csaj nagyon rendes és normális volt, nem cikizett, nem égetett, pedig ő is nagyon elszánt volt.
Eljött viszont a hajnal, amikor kinyitottam a szemem, és ott volt kiterülve, és nekem a szokásos merevedésem volt.
Finoman kezdtem simogatni, felébreszteni - aztán ki,- és beteljesedtünk. A takarítónő délben zörgött, hogy takarítania kell(lene).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!