Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Téged mennyire zavarna,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Téged mennyire zavarna, gátolna a társkeresésben ha nem szeretnéd a nyelves csókot?

Figyelt kérdés

2019. okt. 28. 11:44
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszi a megerősítést! Egyetértek veled. Szájbarágósan kell kiírni.
2019. okt. 28. 12:28
 12/16 anonim ***** válasza:
77%
Értettem a kérdést, de az is egy visszajelzés (szerintem), hogy másnak ez fontos egy párkapcsolatban, emiatt KELL, hogy befolyásolja az ismerkedést.
2019. okt. 28. 12:38
 13/16 anonim ***** válasza:
77%
azért mert valamit nem szeretsz, attól még csinálhatod néha, hogy a másiknak jó legyen
2019. okt. 28. 12:40
 14/16 anonim ***** válasza:
77%
En is utálom mikor a pasi propellert játszik a nyelvével a számban. Nem szoktam ezzel kezdeni, de ha egyébként minden jól halad, akkor meg szoktam kérni a partnerem hogy hanyagolja.
2019. okt. 28. 12:57
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Itt tenyleg mindenki agyhalott? Nem arrol van szo hogy nem csokolja meg soha a parjat a kerdezo hanrm hogy nem nyelves csokot ad hanem siman a szajara adja es csak az ajkaikat szivogatjak egymasnak. Idetlenul hangzik ez leirva de ha senkinek nem esik le h mirol van itt szo...:D van csok csak nem nyelves. Szerintem igy ez keves embert zavarna kifejezetten. (En is ilyen vagyok egyebkent, szinte soha nem nyelvezek, eddig senkit se zavart pedig volt tobb komoly kapcsolatom es alkalmi partnerem is)
2019. okt. 28. 14:59
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó! Jobban nem is fogalmazhattam volna meg.
2019. okt. 28. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!