Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasid az együttlét közben megy àt anàlba, de elötte elmondtad h nem szeretnéd, kidobnád?
Figyelt kérdés
2019. aug. 31. 21:52
1/23 anonim válasza:
Igen ki, de ezt ugye tudod, hogy erőszak?
Mi egyszer csak átrakta seggbe, minden nélkül?
2/23 anonim válasza:
Elsô hozzászóló mindent elmondott.
3/23 A kérdező kommentje:
Probálkozott,hátha belemegyek.de nekem ez nemjőn be.valoszinü hogy repülni fog,most igy hogy legyek vele eggyütt,nemtudni mikor "kattan" be megin
2019. aug. 31. 22:09
4/23 anonim válasza:
Egy kapcsolat a bizalomra es kolcsonos tiszteletre epul. Ha ilyet csinalt a pasid akkor nem tiszteli a keresedet holott vilagosan mondtad hogy nem akarod, es ezek utan nem tudnek bizni benne hogy nem lesz ramenos es eroszakos maskor is
5/23 anonim válasza:
Azért szex közben már nem mindig marad ennyire tudatos a viselkedés, vagyis ha nem erőszakoskodott, csak megpróbálta, akkor az még elnézhető. De ezt csak te tudhatod, hogy belőled pontosan milyen érzést váltott ki. Ha közben is egyértelműen jelezted, hogy nem akarod és mégis többször megpróbálta, az már elég erőszakos, bár szerintem még nem erőszak. De tényleg attól függ hogyan viselkedett, mit csinált, mennyire használta ki az erőfölényét. Ha emiatt kidobnád, egyébként is kidobnád, mert talán inkább a hozzáállása zavart téged ebben, szóval ennek már mindegy.
6/23 anonim válasza:
Jaj már, lehet nagyon felizgattad, és gondolta, hátha te is jobban vevő vagy rá, mert köben csak te is felizgultál gondolom, és olyankor azért jobban megy bármi. Tudod kikapcsol a józan ész, ha nagyon jó, főleg a fiúknál. De ha nem is rakta be, csak próbálta, akkor olyan durva nem lehetett. Most ez a tisztelet dolog megoké, de ne legyünk már ennyira álszentek se. Amúgy meg nem rossz az anál, sokszor élvezetesebb, mint a normál szex.
7/23 A kérdező kommentje:
Ez a gond,hogy már nem bizom igy benne,legközelebb lehet h nemtudom megàllitani. Vannak nők akiknek bejön ez ,semmi gind ezzel,de én eggyértelmüen megmondtam neki h ilyet nem szeretnék.
2019. aug. 31. 22:44
8/23 anonim válasza:
Igazad van! Mi van ha legközelebb nem tudod megállítani? Ma az anál, holnap meg fejszével veri szét a fejed!
Ugyanmár... -.-
9/23 anonim válasza:
" Azért szex közben már nem mindig marad ennyire tudatos a viselkedés, vagyis ha nem erőszakoskodott, csak megpróbálta, akkor az még elnézhető. "
Bocs, ne csináljunk már úgy, mintha a szextől átmenne állatba valaki. Vagy ha igen, akkor amiatt kell hogy repüljön. De szerintem anyni történt, hogy bár tudta hogy tilos, bepróbálkozott, tudatosan és aljasan. Az, hogy nem sikerült, az nem mentesíti.
10/23 anonim válasza:
Ha elveszett a bizalom, akkor eléggé le fog romlani a dolog, hogy lazulnál el így mellette?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!