Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen volt nektek az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt nektek az első alkalom? Hol történt? Milyenek voltak a körülmények? H kezdetek neki?

Figyelt kérdés

Lányok, fiúk mindenki storyja érdekel. Meg h aki csaj annak fájt e. S a srácok nektek nagy dolog volt elveszteni anno a szüzességetek vagy nem volt nagy cucc.

Bármilyen story jöhet, ha vicces volt vagy fura vagy cinkes az is.

2019. aug. 27. 22:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
59%
Jó volt...
2019. aug. 27. 22:37
 2/13 anonim válasza:
34%

Letolta a bugyrost a csaj,es......

Farka volt.Majd elhanytam magam.

2019. aug. 27. 22:38
 3/13 anonim ***** válasza:
76%
Decemberben jöttem össze akkori barátnőmmel, én szűz voltam, ő már nem. Viszont egészen karácsonyig egyszerűen nem fértem be neki, pedig eleget próbálkoztunk (nagyobb volt a méretem, mint amivel eddig találkozott). Aztán Szentestén végre sikerült. Ahogy beleült elélvezett, kb 2 percre rá megint. Utána jöttem én, életem egyik legjobb élménye volt. :D
2019. aug. 27. 22:38
 4/13 anonim ***** válasza:
63%
# 2 Mi az, Hippi, te a tükörben maszturbálsz? :P
2019. aug. 27. 22:39
 5/13 Lazy Lover ***** válasza:
100%
November 5 egy kocsi hàtsò ülèsèn sexeltünk de elèg bènàzàs volt mert mind a ketten szūzek voltunk
2019. aug. 27. 22:46
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
A szobámban történt, az akkori párom meglovagolt 😉 kellemes, izgató emlékként maradt meg bennem..
2019. aug. 27. 22:53
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Hasonlóan, mint hatosnál. Csak annyi, hogy olvastam róla már előtte, aztán gondolom kissé túlmisztifikáltam. Frenetikusnak frenetikus volt, csak nem annyira, mint elképzeltem, de gondolom volt benne egy adag izgalom is, mert utána volt jobb vele is, mással is.

Nem fájt 🙃😃... De viccet félretéve... Megvan, hogy a nedvességnek létezik olyan foka, hogy jobb a tapadás? Na ha van olyan őrült vagy kanos a csaj, hogy szarik bele, akkor is rádül, na akkor fájhat. 😆

33/f

2019. aug. 27. 23:12
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Se veled se nélküled "kapcsolat", a pasi kicsit idősebb volt nálam. Nem fájt, de nem egy jó élményként maradt meg. Ráadásul miközben csináltuk, az anyja betoppant, szerencsére be nem nyitott, de végig ott mászkált az üvegajtó mögött. Elég frusztráló volt, pláne, hogy korábban is nyitottak már rám, mikor közelebbi barátságba próbáltunk kerülni valakivel.
2019. aug. 27. 23:13
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Akkori barátommal 3 hónap után lefekudtünk az ő házában,ő már nem volt szűz mert idősebb volt mint én.Az első alkalom csak egy kicsit fájt mert mar előtte párszor pettingeztunk.

19l

2019. aug. 27. 23:19
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Fiú vagyok ... 14 évesen vesztettem el a szüzességemet az első barátnőmmel kb 1 hét után. Hamarabb is megtörténhetett volna, de pont akkor jött meg neki, amikor elmondtam tetszik.

Kifejezetten jó iskolába jártunk, de mindketten kicsit kitaszított kockák voltam erős szexuális vágyakkal.

Fun fact: Ő volt az első csókom is és még aznap megujjaztam.

Az aktus elég random jött. Anyukám felhívott iskola után éppen amikor a lánnyal sétáltam, hogy késni fog így az étkezést nekem kell megoldanom, így feltudtam hívni tudva hogy egyedül leszünk.

Először levetkőztünk és csak befeküdtünk egymás mellé az ágyba. Nem akartunk szexelni csak érzni milyen ha végre ruha nélkül össze ér a testünk.

Ezt követően rövid beszéltegés után megujjaztam és megkérdeztem, hogy nem lenne-e kedve most lefeküdni. Hiszen mindketten akarjuk és itt a tökéletes lehetőség.

Első próbálkozásra felhúzta az óvszert és megpróbáltam bedugni, de sehogy sem akart bemenni. Arra a következtetésre jutottunk, hogy túl nagy a farkam :D. Persze akkor a megfelelő előjátékról még hallani sem hallottam.

Nagyából 2-3 perc után sikerült bedugni a végét majd szépen lassan progreszívan mélyebbre hatolni. Ez a rész picit fájt a lánynak, de semmelyikünk sem csinálta még így nem tudtuk hogy ez normális-e.

Miután megfelelően benedvesedett elkezdtük rendesen tolni az ipart.

Egészen addig nagyon gyors tempóban maszturbáltam így nekem a lassú kibe mozgatás egyátalán nem volt stimuláló és a lány sem érezte igazán jónak így 30 perc után abba hagytuk. Majd közösen lefürödtünk.

Röviden összegezve rettenetes élmény volt a szex, sokáig visszatartott. Attól féltem sokáig hogy nagyon rossz vagyok az ágyban és soha sem tudok majd senkit sem kielégíteni.

Ezt követően csak 21 évesen szexeltem, pedig rengeteg lehetőségem lett volna, csak megtántorodtam. Itt kaptam meg az első pozitív visszajelzést, majd következő barátnőmmel 22 évesen teljesedtem ki igazán és jöttem rá, hogy objektívan jó vagyok a szexben. (Az a lány elég tapasztalt volt)

Utána már csak jobbnál jobb visszajelzéseim voltam.

Ezt csak azért írtam le, mert elég durván elrontottam a önmagamba vetett hitem az első béna próbálkozásommal és sokáig tartott pozitív tapasztalatokkal ezt helyre állítani.

Persze az is közre játszott hogy az első barátnőmmal utána 1-2 héttel szakítottunk és nem próbáltuk meg többször.

2019. aug. 28. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!