Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen volt nektek az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt nektek az első alkalom? Hol történt? Milyenek voltak a körülmények? H kezdetek neki?

Figyelt kérdés

Lányok, fiúk mindenki storyja érdekel. Meg h aki csaj annak fájt e. S a srácok nektek nagy dolog volt elveszteni anno a szüzességetek vagy nem volt nagy cucc.

Bármilyen story jöhet, ha vicces volt vagy fura vagy cinkes az is.

2019. aug. 27. 22:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

A koliban az akkori barátommal "veszítettem el" azért idézőjelesen, mert rendesen egyszer sem tudta betenni, mert amint felhúzta az óvszert, lelankadt neki. Utána még próbálkoztunk, addig eljutottunk, hogy be tudja tenni, de kb. fél perc után lelankadt neki szintén (nem azért, mert elélvezett volna). Szóval nem volt jó élmény, azt hittem velem van a baj, nem csinálok valamit jól. Sőt, emiatt gyorsan is tette be, hátha úgy merevedése marad, de nem így történt, és még fájt is nagyon. Próbáltam megértő lenni, sokat beszélgettünk erről, mondtam neki, hogy semmi baj nincs, majd idővel jobb lesz, csak gyakorolnunk kell, de tényleg nem működött.

A mostani barátom vette el rendesen, vele picit véreztem, de egyáltalán nem fájt. Kiderült, hogy nem velem volt a baj az előző kapcsolatomban, mert a szerelmem teljesen meg van elégedve velem. És mind a kettőn számára nagyon kielégítő.

Az exemmel, mint ahogy már mondtam, a koliban történt, vasárnap volt, az ő szobájában kezdtünk el huncutkodni, és mindig ott is próbáltuk, mint ahogy már írtam, mindig katasztrófa lett belőle.

A mostani párommal pedig nála történt, este volt már, csak pettingnek indult, de nem birtunk tovább magunkkal. Vele már bátrabb voltam, gondolom azért, mert mire szexre került a sor, már megismertük egymás testét rendesen, tudtuk ki, mit és hogy szeret.

20/l

2019. aug. 28. 19:31
 12/13 anonim ***** válasza:
11-es vagyok, azt elfelejtettem írni, hogy az exem szűz volt, a mostani barátom pedig már nem volt az.
2019. aug. 28. 19:33
 13/13 anonim válasza:
100%
19 éves voltam, a legjobb fiú barátommal történt. Hirtelen történt az egész, nem volt előre megbeszélve meg ilyenek. Részegek voltunk egy buliban és gondoltuk miért ne, mi bajunk lehet. Hát utólag kiderült hogy borzalmas ötlet volt. Utána 2 hétig nem nagyon beszéltünk, kerültük a témát. Megyegyeztünk hogy nem mondjuk el senkinek, ezért természetesen rövid időn belül az egész baráti társaság megtudta. Utána voltak cikizések stb...aztán szép lassan elhidegültünk egymástól, mostmár kb 4-5 éve hogy nem beszéltem vele. 6 évnyi barátság csak úgy elillant. Most 26 vagyok de még mindig bánom azt az estét.
2019. szept. 3. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!