Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sz*pásnál muszáj lenyelni a spermát?
Figyelt kérdés
Párommal elég rossz volt eddig a szex, mert mindig róla szólt. Egy nap többször leszoptam, lenyeltem, sokszor Meg dugott amiből semmit nem élveztem. Ő egyszer sem nyalt ki vagy elégítette ki, utána állandóan sírtam, már majdnem szakítottunk, Mostanra kezdte magát összeszedni és próbálkozik, hogy nekem is jó legyen. De undorom már a lenyeléstől és megértem, hogy ne oda élvezze, de csak oda élvez. Muszáj lenyelni a páromnak, ha nem szeretném?2019. okt. 28. 06:13
22/27 anonim válasza:
Miért gondolkodnak így a nők?
Találsz te sokkal jobbat...
Nem értem ha nem akarod lenyelni miért teszed meg neki?
A pasik mindig elelveznek, nekünk nem kell sok hűhó...
A csajokra viszont tobb időt kell szánni::))
Mondok v mit, egyetlen szex sem volt az életemben úgy, hogy ne nyaltam volna bele a punciba...:) ez egy leirhatatlanul jó érzés.
23/27 anonim válasza:
"megkértem hogy ne oda elvezzen de csak oda elvez"
Az amúgy megvan hogy ez nemi eroszak?
24/27 anonim válasza:
Lépjél ki ebből a kapcsolatból mielőbb.
Nem fog a párod megváltozni.
25/27 anonim válasza:
A szexben semmi sem kötelező! Nincs olyan, hogy kell, vagy muszáj. Egy egészséges kapcsolatban, csak ami mindkét félnek jólesik, az jöhet szóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!