Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sz*pásnál muszáj lenyelni a spermát?
Figyelt kérdés
Párommal elég rossz volt eddig a szex, mert mindig róla szólt. Egy nap többször leszoptam, lenyeltem, sokszor Meg dugott amiből semmit nem élveztem. Ő egyszer sem nyalt ki vagy elégítette ki, utána állandóan sírtam, már majdnem szakítottunk, Mostanra kezdte magát összeszedni és próbálkozik, hogy nekem is jó legyen. De undorom már a lenyeléstől és megértem, hogy ne oda élvezze, de csak oda élvez. Muszáj lenyelni a páromnak, ha nem szeretném?2019. okt. 28. 06:13
1/27 anonim válasza:
Nem muszáj nem kötelező.. csak praktikus ..
Nyilván Ha valami neked nem esik jól vagy nem szeretnéd nem kell csinálni ezt a Pasidnak is meg kellene érteni h nem erőltetünk semmit ha a párunk nem akarja ..
N
2/27 anonim válasza:
Nem muszáj, ha neked kellemetlenséget okoz.
3/27 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírási hibákért, remélem érthető
2019. okt. 28. 06:15
4/27 anonim válasza:
De Amúgy miért vagy együtt egy ilyen önző alakkal aki 1 nem tud kielégíteni 2 Nem tartja tiszteletben a kérdésed...
5/27 A kérdező kommentje:
Mert nincs senkim, és túl régóta együtt vagyunk ahhoz, hogy számítsak, jobbat úgyse találnék
2019. okt. 28. 06:18
6/27 anonim válasza:
Dehogyisnem. Ettől még egy utszéli csövessel is jobban járnál. Ne legyél ennyire igénytelen magaddal szemben.
7/27 anonim válasza:
Oh Te lány . Most akkora butaságot mondtál
Attól h X ideje együtt vagytok nem jelenti azt hogy egymás mellett fogtok megöregedni
Mellesleg a leírtak alapján Ennél CSAK jobb lehet hidd el ...
Hány évesek vagytok, mióta vagytok együtt?
8/27 anonim válasza:
Ha ennyire rosszul esik akkor ne nyeld le.
9/27 anonim válasza:
Ne nyeld ha nem akarod és menekülj amíg nem késő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!