Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sz*pásnál muszáj lenyelni a spermát?
Fordítsd meg a sorrendet: előbb téged elégítsen ki, aztán jöhet ő. Magyarázd el, hogy te a nők többségébe tartozol, akiknek nem, vagy nehezen megy behatolással az elélvezés. Ha így tesz, akkor lehet, hogy utána neked több kedved lesz hozzá. Ha meg nem, akkor vedd ki, amikor érzed, hogy jön, biztosan smered már a jeleit, és fejezd be kézzel, vagy úgy, hogy ne a szádba menjen.
Nem akar változtatni?! Akkor változtass te, ahogyan többen mondták, ez csak rosszabb lesz. És e légy kishitű, találsz jobbat! Nála szinte csak jobbak vannak. ;-)
Én sosem nyeltem le, és nem is fogom.Nem problémázott rajta senki, de nem is volt olyan az életemben, aki ezt negatívan értékelte volna.A szex nem a sperma lenyelésétől lesz élvezetes.Aki ehhez bolond módon ragaszkodik, az olyan is.Lehet megsértődni.
Ezt a pasit viszont kivágnám a helyedben, és növesztenék tartást, önbecsülést, mert neked az nincs.
"csak praktikus .."
Én abban nem látok praktikusságot, hogy utána összehányom magam."Praktikus" esetleg azoknak lehet, akik bírják gusztussal.De ez nem mindenkinek van meg(ezt kellene már ugye felfogni sokaknak), szerelem ide vagy oda.Nem attól szeretek valakit igazán, hogy a spermájával táplálkozom az aktus végén.
Az vagy kamu vagy nagyon beteg vagy hogy ilyen kapcsolatban maradsz.
Egy ilyen önző fasszal aki csak gúminőként bànik veled mièrt vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!