Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha szex közben a lány mondaná hogy "gyorsabban" akkor hogy reagálnátok? Zavarna?
Figyelt kérdés
2019. okt. 26. 23:28
2/13 anonim válasza:
Csinálnám gyorsabban, ha nem vagyok azn a határon, hogy beza mingy spricc
3/13 anonim válasza:
Nem de kíváncsi lennék hogy eddig nem jó csináltam !?
4/13 anonim válasza:
:O Sorry, hogy nőként, de miért zavarná? Hát a kommunikáió a legfontosabb közben... Nyilván egy próbafülképen ne ordítsd, hogy gyorsabban. Én kb mindig mondom, hogy épp mit akarok meg a partnerem is.
5/13 Lazy Lover válasza:
Nem zavarna sőt kell a komunikáció Sex közben
7/13 Derwer válasza:
Igen, mondd neki, nem fogja zavarni. Esetleg begerjeszti, elvégre még jobb lehet neked. (plusz jó eséllyel mindjárt csúcson vagy)
31F
8/13 anonim válasza:
Nem zavarna, de nagyon nem is izgatna, kivéve parkapcsolatban.
Ha csak szex, akkor én irányítok! A végén úgyis jó lesz mindkettőnknek!
48Ffi
9/13 anonim válasza:
Melyik férfit zavarná amelyiknek a helyén van a töke? Egyiket sem :) Egyébként ahogy a #4-es írta, néma gyereknek anyja sem érti a szavát, nyugodtan tessék kommunikálni szex közben, nagyon is inspiráló.
10/13 anonim válasza:
Ha Carmen Electra mondaná akkor imádnám, de nem mondja. :D Legalábbis nem nekem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!